Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

44 303   projektov
12 nových


« Prvá | ‹ Predošlá | Ďalšia › | Posledná »
Projektov 101   |   Strana 1 / 3


Uni / Názov projektu Kvalita MB Down
Význam maku siateho vo výžive a potravinárstve
99,4%
0,9 5x
Čistota detských pieskovísk
96,5%
0,1 0x
Zásady správnej výrobnej praxe (HACCP) - Pivo
95,0%
0,1 30x
Humorálna a bunkami sprostredkovaná imunita
94,3%
0,2 1x
Hodnotenie mäsa sladkovodných rýb
92,4%
0,1 3x
Hodnotenie poľnohospodárskych produktov - rastlinná časť
92,3%
0,4 16x
Hodnotenie a spracovanie poľnohospodárskych produktov - živočíšna časť
92,3%
0,3 9x
Štúdium producentov aflatoxínov a kyseliny cyklopiazonovej
92,3%
5,6 1x
Primárne procesy tvorby biomasy v podmienkach klimatickej zmeny
91,4%
0,9 12x
Vypracované otázky z Anorganickej chémie
90,8%
0,3 91x
Ako sa rastliny prispôsobujú k extrémnym teplotám
90,6%
0,1 4x
Výroba tokajského, ľadového a slamového vína
90,6%
0,4 6x
Fyziológia rastlín - Ako sa rastliny prispôsobujú k extrémnym teplotám
90,6%
0,1 40x
Zmeny efektívnosti využitia vody rastlinami v podmienkach klimatickej zmeny
90,5%
0,1 9x
Analytická chémia - otázky ku skúške
90,2%
0,2 4x
Protokol č.2 na predmet Hygiena potravín
89,8%
0,3 2x
Protokoly z biofyzikálnej chémie
89,5%
0,1 7x
Význam živín, ich delenie, schém a zloženia mäsa , mlieka a produktov z nich vyrobených
89,2%
0,1 15x
Elektródy - Seminárna práca z Analytickej Chémie
89,2%
0,1 2x
Vypracované otázky na Biochémiu
88,9%
0,1 30x
Hygiena potravín - vypracované
88,7%
0,2 107x
Účinok UV žiarenia na rastliny
88,6%
0,1 11x
Fyziologické aspekty zvyšovania stability úrod poľnohospodárskych plodín v podmienkach klimatickej zmeny
88,2%
0,1 12x
Explantátové kultúry rastlín
87,9%
0,1 12x
Poznámky z predmetu Hygiena a technológia mäsa
87,8%
0,2 0x
Resveratrol a jeho analýza v potravinách
87,5%
0,2 1x
Mikrobiológia - testy a vypracované otázky
87,3%
0,1 41x
Hygiena potravín
87,1%
0,6 33x
Prednášky z predmetu Biochémia
86,9%
0,2 9x
Technológia mlieka I. - učebné texty
86,6%
2,0 1x
Hodnotenie kvality vajec
86,6%
0,2 10x
Anorganická chémia - vypracovaný test - A skupina
86,6%
0,1 2x
Genetika - Vypracované príklady ku skúške
86,4%
0,4 7x
Spracovanie záhradníckych produktov - testy
86,0%
0,1 5x
Galvanické články (história, zloženie, galvanický článok v elektrickom obvode)
85,5%
0,7 2x
Fyziológia živočíchov - testy
85,1%
0,1 31x
Biofyzika a fyzikálne vlastnosti potravín - otázky aj vypracované
83,5%
0,1 16x
Hodnotenie kvality vybraných druhov olejov
83,4%
1,8 0x
Protokoly 1 až 5 z analytickej chémie
82,8%
0,1 10x
Chémia potravín - vypracované testy na skúške
82,6%
2,7 24x

« Prvá | ‹ Predošlá | Ďalšia › | Posledná »
Záznamov na stranu:      Strana: