Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 032   projektov
0 nových


« Prvá | ‹ Predošlá | Ďalšia › | Posledná »
Projektov 108   |   Strana 1 / 3


Uni / Názov projektu Kvalita MB Down
Význam maku siateho vo výžive a potravinárstve
99,4%
0,9 6x
Čistota detských pieskovísk
96,5%
0,1 0x
Zásady správnej výrobnej praxe (HACCP) - Pivo
95,0%
0,1 44x
Humorálna a bunkami sprostredkovaná imunita
94,3%
0,2 1x
Meranie medze pevnosti stebla v strihu (návod + vypracovaná úloha)
93,8%
1,2 0x
Potravinové alergie - Epidemiológia a alergie z potravín - semestrálna práca
93,4%
1,3 1x
Hodnotenie mäsa sladkovodných rýb
92,4%
0,1 5x
Hodnotenie a spracovanie poľnohospodárskych produktov - živočíšna časť
92,3%
0,3 12x
Hodnotenie poľnohospodárskych produktov - rastlinná časť
92,3%
0,4 20x
Štúdium producentov aflatoxínov a kyseliny cyklopiazonovej
92,3%
5,6 1x
Primárne procesy tvorby biomasy v podmienkach klimatickej zmeny
91,4%
0,9 23x
Vypracované otázky z Anorganickej chémie
90,8%
0,3 104x
GMO - Genetocky modifikované potraviny
90,7%
7,8 0x
Ako sa rastliny prispôsobujú k extrémnym teplotám
90,6%
0,1 11x
Fyziológia rastlín - Ako sa rastliny prispôsobujú k extrémnym teplotám
90,6%
0,1 45x
Výroba tokajského, ľadového a slamového vína
90,6%
0,4 7x
Zmeny efektívnosti využitia vody rastlinami v podmienkach klimatickej zmeny
90,5%
0,1 14x
Analytická chémia - otázky ku skúške
90,2%
0,2 7x
Protokol č.2 na predmet Hygiena potravín
89,8%
0,3 5x
Protokoly z biofyzikálnej chémie
89,5%
0,1 11x
Meranie vlhkosti obilnín (Pšenica, Jačmeň, Pšenična múka)
89,4%
0,4 0x
Elektródy - Seminárna práca z Analytickej Chémie
89,2%
0,1 3x
Význam živín, ich delenie, schém a zloženia mäsa , mlieka a produktov z nich vyrobených
89,2%
0,1 16x
Vypracované otázky na Biochémiu
88,9%
0,1 34x
Cytoloógia - veda skúmajúca štruktúru a funkcie živých buniek
88,7%
0,1 18x
Hygiena potravín - vypracované
88,7%
0,2 180x
Účinok UV žiarenia na rastliny
88,6%
0,1 33x
Fyziologické aspekty zvyšovania stability úrod poľnohospodárskych plodín v podmienkach klimatickej zmeny
88,2%
0,1 15x
Explantátové kultúry rastlín
87,9%
0,1 16x
Poznámky z predmetu Hygiena a technológia mäsa
87,8%
0,2 0x
Resveratrol a jeho analýza v potravinách
87,5%
0,2 1x
Mikrobiológia - testy a vypracované otázky
87,3%
0,1 65x
Hygiena potravín
87,1%
0,6 40x
Prednášky z predmetu Biochémia
86,9%
0,2 14x
Hodnotenie kvality vajec
86,6%
0,2 12x
Anorganická chémia - vypracovaný test - A skupina
86,6%
0,1 5x
Technológia mlieka I. - učebné texty
86,6%
2,0 12x
Genetika - Vypracované príklady ku skúške
86,4%
0,4 14x
Spracovanie záhradníckych produktov - testy
86,0%
0,1 6x
Jablčná detská výživa - Senzorická analýza potravín - semestrálna práca
85,9%
4,5 0x

« Prvá | ‹ Predošlá | Ďalšia › | Posledná »
Záznamov na stranu:      Strana: