Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

44 653   projektov
5 nových


« Prvá | ‹ Predošlá | Ďalšia › | Posledná »
Projektov 54   |   Strana 1 / 2


Uni / Názov projektu Kvalita MB Down
Hodnotenie potravín - Víno
95,7%
0,1 2x
Vypracované otázky na výučný list Hotelovej akadémie 1 - 125
92,3%
0,1 6x
Tokajské víno - seminárna práca z Gastronómie
91,2%
0,6 9x
Organizačné zabezpečenie slávnostnej hostiny pri príležitosti oslavy narodenín
89,6%
0,2 27x
Hotelierstvo - prednášky
87,8%
0,5 24x
Poznámky z predmetu Hygiena a technológia mäsa
87,8%
0,2 0x
Úprava potravín a stravovania - vypracované otázky na písomku
87,2%
0,1 4x
Víno ako súčasť našej spoločnosti
85,9%
0,8 1x
Alternatívne spôsoby výživy
85,0%
0,6 14x
Mikrovlnné rúry, príprava pokrmov na rošte, paternoster
84,3%
4,0 1x
Nealkoholické nápoje
84,1%
0,2 2x
Konkurenčné analýzy a stratégie pivovarníckych spoločností
83,7%
0,4 15x
História barov, typy barov, sortiment, pomôcky
81,9%
0,1 11x
Recepty na zákusky
79,7%
1,5 0x
Poznámky na tému Someliérstvo
78,7%
0,1 6x
Recepty s kuracím mäsom
77,4%
1,1 2x
Zrenie mäsa
76,6%
0,1 3x
Zemiakové recepty
75,5%
0,6 9x
Kultúra stravovania ako forma populárnej kultúry
75,3%
0,1 12x
Výpočet výživovej hodnoty v 1 porcii menu
74,8%
0,1 3x
Špeciality ukrajinskej kuchyne
73,8%
0,1 1x
Výroba a hodnotenie medoviny
71,9%
0,1 3x
Čínska kuchyňa
71,5%
0,1 7x
Náuka o potravinách
71,1%
0,1 19x
Návod na prípravu rôznych druhov kávy
70,5%
0,1 3x
Racionálna výživa - referát
69,3%
0,4 6x
Biofyzika a fyzikálne vlastnosti potravín
68,4%
0,1 29x
Čaj - seminárna práca
67,1%
1,6 2x
Ovocie a zeleniny
66,8%
0,2 2x
Gastronómia
66,5%
2,1 23x
Zásady správnej výživy
65,6%
0,1 17x
Technológia prípravy pokrmov
65,1%
0,1 9x
Gastronomické pravidlá
64,9%
0,1 15x
Hmotnostné vlastnosti potravín
63,4%
0,1 9x
Víno
63,2%
0,1 9x
Tepelné vlastnosti potravín
62,9%
0,1 12x
Zloženie potravy a poruchy stravovania
62,0%
0,1 4x
Výroba cukru
61,6%
0,5 11x
Geometrické vlastnosti potravín
60,7%
0,1 12x
Tradičné ľudové jedlá na Orave
60,7%
0,1 4x

« Prvá | ‹ Predošlá | Ďalšia › | Posledná »
Záznamov na stranu:      Strana: