Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 033   projektov
0 nových

Marketingová analýza firmy MILK-AGRO spol. s r.o.

«»
Prípona
.doc
Typ
seminárna práca
Stiahnuté
77 x
Veľkosť
0,2 MB
Jazyk
slovenský
ID projektu
22633
Posledná úprava
24.04.2009
Zobrazené
5 065 x
Autor:
smiesko9
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
Firma MILK-AGRO spol. s r.o. pôsobí v metropole šarišského regiónu Slovenska v Prešove, v meste známom obchodným ruchom Európy už v 14.storočí. Svoju aktívnu činnosť začala rozvíjať na pôde Prešovských mliekární od založenia firmy v decembri roku 1991. Pôvodné zameranie mliekární výrazne obohatila skvalitnením technológie spracovania mlieka, pričom skoncentrovala výrobu mliečnych a kyslomliečnych výrobkov vo výrobnom závode v Sabinove. Ročne spracuje okolo 30 mil. litrov mlieka. MILK-AGRO spol. s r.o. je tretím najväčším producentom jogurtov na Slovensku.
V mliekárenskej výrobe sa firma špecializuje na výrobu jogurtov a ďalších kyslomliečnych výrobkov, tvarohu, smotán a mlieka. V rámci tejto výroby je etablovaná ako významný výrobca jogurtov na Slovensku. Jogurty spoločnosti získali rad ocenení a čo je hlavné, získali si kredit medzi spotrebiteľmi svojou vysokou kvalitou, vynikajúcou chuťou a naturálnym charakterom. Výrobný program jogurtov zahŕňa jogurty od nízkotučných (obsah tuku max. 0,5 %), po klasické (obsah tuku min. 6,5 - 7,5%), a to bez ochutenia ako aj s ochuteniami. Jogurty pod značkou SABI zabezpečujú dostatok vitamínov, jemnú konzistenciu a vynikajúcu chuť, ktorú ocenia všetci jogurtoví nadšenci a milovníci zdravej výživy. Spoločnosť je vlastníkom ochrannej známky na jedinečný jogurt v rámci slovenského trhu - jogurt s tvarohom - so skutočnými kúskami tvarohu, s viacerými ochuteniami.
Všetky výrobky úspešne prezentuje značka SABI. Táto značka je zárukou vysokej kvality, výnimočnej chuti a cenovej prístupnosti. Značka SABI je značkou pravých prírodných produktov.

Kľúčové slová:

Mikroprostredie

makroprostredie

cenová politiky

distribučná politika

SWOT analýza

analýza spoločnosti MILK – AGRO

s.r.o.

Produktový mix poločnosti MILK – AGRO

s.r.o.