Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 033   projektov
0 nových

Personálny manažment - Hotel Kamei

«»
Prípona
.doc
Typ
seminárna práca
Stiahnuté
36 x
Veľkosť
0,1 MB
Jazyk
slovenský
ID projektu
23754
Posledná úprava
08.05.2012
Zobrazené
5 380 x
Autor:
naaomi88
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
Úlohou v tomto zadaní bolo popásať presonálny útvar a stratégiu nejakého podnikateľského subjektu nachádzajuceho sa v mojom okolí. Cieľom bolo popísať základné usporiadanie personálnych činnosti, obsadenie útvaru, postavenie v hierarchii manažmentu, štruktúru pracovnej sily a podobne. Ja budem vo svojom zadaní opisovať Hotel Kamei, ktorý sa nachádza v mojom okolí.

Profil hotela
Hotela Kamei *** vznikol v roku1996 ako s. r. o. Podľa Vyhlášky Ministerstva hospodárstva Slovenskej republiky č. 419/ 2001, ktorou sa upravuje kategorizácia ubytovacích zariadení a klasifikačné znaky na ich zaraďovanie do tried, je hotel Kamei zaradený do kategórie s troma hviezdičkami. Podľa počtu zamestnancov ide o malý podnik. Nachádza v prekrásnej prírode pod Sninským kameňom, v rekreačnej oblasti Sninské rybníky. Hotel ponúka komplexné služby ubytovania, stravovania a možnosti výdatného relaxu i odpočinku.
Nachádza sa v blízkosti mesta Snina, a predsa dosť ďaleko od hluku a ruchu mesta. Je tu pokoj a okrem kvalitných ubytovacích a stravovacích služieb sú tu aj výborné relaxačno-športové možnosti.


Kľúčové slová:

personálna stratégia

personálna politika

personálna činnosť

hotel



Obsah:
  • Úvod
    Profil hotela
    Organizačná štruktúra
    Charakteristika zamestnancov
    Personálna stratégia hotela
    Záver