Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 033   projektov
0 nových

Medzinárodný marketing

«»
Prípona
.doc
Typ
semestrálna práca
Stiahnuté
23 x
Veľkosť
0,6 MB
Jazyk
slovenský
ID projektu
22166
Posledná úprava
14.04.2009
Zobrazené
1 969 x
Autor:
-
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
Prioritné postavenie pri výkone čistiacich a upratovacích prác má ochrana životného prostredia. Enviromentálny prístup uplatňujeme už pri výbere optimálnych chemických prípravkov, dodržiavaním pracovných postupov pokračujúc a likvidáciou odpadov končiac.

MODERNÉ TECHNOLÓGIE A ORIENTÁCIA NA POTREBY UŽÍVATEĽA

Stroje CitySpider v sebe koncentrujú dlhoročné skúsenosti vo vývoji a výrobe kompaktných zametacích zariadení určených pre profesionálne využitie. Výsledkom dôraznejšej orientácie na požiadavky zákazníkov sú teraz stroje s vynikajúcim výhľadom z kabíny, ešte jednoduchším ovládaním, vysokou prevádzkovou bezpečnosťou a spoľahlivosťou.
Komfortná sedačka poskytuje vodičovi optimálnu oporu tela a vďaka nastaviteľnému stĺpiku riadenia taktiež voľnosť pohybu. Obsluhu spríjemňuje aj veľkorysý priestor pre nohy. Všetky dôležité komponenty sú rýchlo a ľahko prístupné vďaka otváracím bočným panelom.
S neobvykle malým polomerom otáčania 2900 mm predstavujú stroje CitySpider optimálne riešenie na zametanie úzkych uličiek a chodníkov, kolesá s väčším priemerom uľahčujú prechádzanie obrubníkov. S výškou iba 1890 mm nepredstavuje žiadny problém ani zametanie vnútri parkovacích garáží. Tanierové kefy umožňujú nastavenie šírky pracovného záberu v rozsahu 950 - 1700 mm, stroje teda môžu pracovať i vo veľmi tesných priestoroch.

Kľúčové slová:

Medzinárodný marketing

firma

analýza produktu

STEEP