Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 033   projektov
0 nových

Imidž marketing

«»
Prípona
.doc
Typ
referát
Stiahnuté
9 x
Veľkosť
0,1 MB
Jazyk
slovenský
ID projektu
11719
Posledná úprava
20.12.2018
Zobrazené
1 303 x
Autor:
bombinator
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
Manažér, ktorý hovorí, čo si myslí a podľa toho koná často aj výborne komunikuje. Vytvára tak svoj osobný imidž, založený na dôvere. Ten je zárukou jeho úspešnej prezentácie- osobnej aj firemnej.
Manažéri, ktorý prekypujú vierohodnosťou, charizmou, otvorenosťou, vysokým EQ a IQ a ďalšími vlastnosťami je dnes veľmi málo.

Všetko bolo možné
V 90. rokoch vznikal i vo vyspelom svete dojem „anything goes“. Túto vieru posilnilo vtedy koniec socializmu vo V Eu., revolúcia informačných technológií, virtuálna realita, obrovské zisky z buržoáznych špekulácií. Zmiznutie morálky z trhu odstránilo u niektorých manažérov podnikateľskú predvídavosť a pocit zodpovednosti za prospech spoločnosti.
Hlavne mladí absolventi vysokých škôl začali používaním bezohľadnej sily a tvrdých obchodných plánov likvidovať doterajšiu zodpovednosť v trhových mechanizmoch. Bez veľkej námahy si na burze pozlátili svoje ideové námety. Tým dokazovali, že zdanie postačí a že sa oplatí. Ústrednou zásadou ich jednania bolo: trh namiesto morálky. (Toto heslo doby sa vyplácalo: napr. z celkového vykázaného zisku 196 miliárd USD išlo 110 miliárd pomocou akcií do vrecka manažérov. Pre obohatenie im poslúžili i vlastné úpadky)
V USA dnes z nových manažérov ide taký strach, že Harvard Business School vyžaduje, aby sa do doporučujúcich listov uvádzali i posudky o charaktery kandidátov, ktorý sa ešte kontrolujú osobnými pohovormi.

Kľúčové slová:

ghostwriter

imidž manažéra

vystupovanie

komunikácie

celistvá komunikácia



Obsah:
  • VYstupovanie v médiách
    Ghostwriter - áno či nie?
    Záver: buďte sami sebou!
    Tri úrovne komunikácie
    Základ celistvej komunikácie