Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 033   projektov
0 nových

Marketingová štúdia firmy Fines

«»
Prípona
.doc
Typ
projekt
Stiahnuté
157 x
Veľkosť
0,9 MB
Jazyk
slovenský
ID projektu
11720
Posledná úprava
20.12.2018
Zobrazené
4 294 x
Autor:
bombinator
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
Firma Fines a.s. Žilina ponúka na slovenský a zahraničný trh viacero typov zaujímavého nábytku. Tradícia, dlhoročné skúsenosti a kvalitný dizajn zaraďujú firmu medzi tých výrobcov, ktorých výrobky sú na domácom a zahraničnom trhu žiadané.
Firma Fines má vlastné vývojové štúdio, ktoré spolupracuje s talianskym dizajnovým centrom nábytku. Každý rok pripraví novú škálu látok a dizajnových návrhov tak, aby zaujala spotrebiteľa novými prvkami, ktoré potešia pri zariaďovaní interiéru.
Zaujíma vás, čím sa Fines líši od iných obchodov s nábytkom? Bežné obchody s nábytkom ponúkajú široký sortiment alebo dobrý dizajn a funkčnosť, alebo nízke ceny. A my ponúkame toto všetko zároveň. Je to naša obchodná myšlienka.

Široký sortiment s dobrým tvarom a funkčnosťou je iba polovica príbehu. Najdôležitejšiu časť hrá dostupnosť. Najkritickejšou veličinou sú pre nás ceny. Nízke ceny sú naviazané na spokojnosť z toho, že ste našli, čo potrebujete pre svoj domov. A radosť, že to môžete vlastniť bez vzdania sa niečoho iného. Preto trávime väčšiu časť dňa hľadaním spôsobov, ako udržať nízke ceny.
Marketingové a obchodné oddelenie má kvalitne prepracovaný systém propagácie výrobkov. Nové sú vystavované vo všetkých väčších a menších obchodných domoch na Slovensku. Zahraničný predaj je zabezpečený cez veľkoobchodnú sieť predajcov.

Kľúčové slová:

BCG matica

Swot analyza

dopyt

ponuka

segmenty trhu

model GE

reklama

konkurencia na trhu



Obsah:
  • 1.ÚLOHA:
    2.ÚLOHA:
    3.ÚLOHA:
    4.ÚLOHA:
    5.ÚLOHA:
    6.ÚLOHA:
    7.ÚLOHA:
    8.ÚLOHA:
    9.ÚLOHA:
    10 ÚLOHA:
    11.ÚLOHA: