Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 033   projektov
0 nových

Výrobná analýza podniku ASK

«»
Prípona
.docx
Typ
seminárna práca
Stiahnuté
6 x
Veľkosť
6,3 MB
Jazyk
slovenský
ID projektu
37346
Posledná úprava
17.04.2011
Zobrazené
1 142 x
Autor:
mirka.bjaloncikova
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
Kompletné rozpracovanie firmy, strojov, nástrojov. Podrobný rozpis zamestnancov a pôdorys firmy. ASK, a.s. Kežmarok, Starý trh 6, 060 01 Kežmarok

O firme: ASK, Kežmarok, a.s. má v súčasnosti 53 zamestnancov a priemerný ročný objem výroby je cca 20 mil. EUR. Rozvoj firmy je zabezpečovaný vlastným vývojom výrobkov podľa potrieb zákazníkov. Našim zákazníkom poskytujeme služby v oblasti inžinierskeho poradenstva.

Výrobný program: Vývoj, výroba, predaj a oprava jednoduchých strojných súčiastok ako sú príruby a rôzne iné. ASK, Kežmarok, a.s. predáva svoje výrobky na domáci trh, ale najmä do zahraničia, konečným užívateľom priamo alebo prostredníctvom obchodných zastúpení . Výrobky sú vyrábané ako štandardné - v rôznych typoch a veľkostiach a neštandardné –vyrábané na základe požiadaviek zákazníkov.


Silné stránky ASK, Kežmarok
· systémové prístupy k riadeniu kvality,
· kvalifikovaní zamestnanci spoločnosti,
· produktívne technológie,
· výhodné ceny,
· flexibilita.  

Kvalita výrobkov
Všetky procesy v spoločnosti sú systémovo riadené v zhode s normami EN ISO 9001:2000. Tento systém zaručuje neustále zdokonaľovanie nielen výrobkov a riadených procesov, ale zabezpečuje sledovanie a uspokojovanie potrieb našich zákazníkov. ASK, Kežmarok, a.s. je aktívna aj v oblasti riešenia systémového prístupu k environmentálnemu manažérstvu podľa požiadaviek normy EN ISO 14001 čo je najefektívnejší spôsob, ako zlepšovať dopady podnikateľskej činnosti na životné prostredie. Prínosom je znižovanie energetickej náročnosti, efektívne využitie a voľba surovín a znižovanie nákladov na recykláciu odpadov. V oblasti uspokojovania všeobecných potrieb zákazníka sa spoločnosť usiluje o stále vyššiu kvalitu služieb a výrobkov a kvalitný servis.  

Kľúčové slová:

kýroba

strojárstvo

kvalita výrobkov

swot

EN ISO



Obsah:
  • O firme:
    Výrobný program:
    Silné stránky ASK, Kežmarok
    SWOT analýza
    Kvalita výrobkov
    Ciele
    Používaný materiál a nástroje
    Strojné vybavenie
    Príklad vyrábanej súčiastky
    Rezne nástroje použivané vo výrobe
    Zamestnanci spoločnosti ASK s.r.o
    Kontrola - marketing
    Sledovanie spokojnosti zákazníka
    Pôdorys našej firmy spolu s kótami
    3D ukážky firmy