Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 033   projektov
0 nových

Podnikateľský plán firmy MEN TEENS spol. s. r. o.

«»
Prípona
.doc
Typ
seminárna práca
Stiahnuté
8 x
Veľkosť
0,1 MB
Jazyk
slovenský
ID projektu
13903
Posledná úprava
23.09.2021
Zobrazené
1 764 x
Autor:
-
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
Účelom tohto podnikateľského plánu je prezentovať firmu MEN TEENS spol. s. r. o.. dokázať opodstatnenosť jej založenia a prevádzkovania, jej životaschopnosť a schopnosť rentabilne fungovať a prinášať zisk. Tento podnikateľský plán je vypracovaný na rok 2008.
Podnetom pre rozhodnutie založiť tento podnik bolo nasledovné zistenie: v oblasti poskytovania autoumývarenských služieb je na trhu v Košickom kraji po kvalitatívnej stránke neuspokojený dopyt. Svojou činnosťou chce firma zvýšiť úroveň uspokojovania týchto potrieb, a to priamym priblížením bratislavskej firme Seat - complet.
Marketingová a predajná politika je založená na osobnom kontakte so zákazníkom i na priamom oslovovaní potencionálnych zákazníkov prostredníctvom reklamy v rôznych typoch médií. Firma si uvedomuje dôležitosť prepojenia podnikateľského úspechu s flexibilným správaním a prispôsobovaním sa meniacim sa požiadavkám na trhu, a preto sa usiluje aj svoj marketingový program neustále prispôsobovať jednotlivým segmentom zákazníkov na trhu, aby čo v najväčšej miere dokázala uspokojiť ich potreby.
Spoločnosť založili 3 spoločníci, ich peňažný vklad predstavuje základne imanie vo výške 210 000 Sk Firma MEN TEENS spol. s. r. o. vznikla funkciou 30.11.1995 po splnení všetkých podmienok živnostenského zákona č. 455/1991 Z z..
Zakladateľom firmy sú: Ing. Peter Farkaš, Ing. Matej Krásny, Lukáš Liuk. Pre vznik firmy je potrebný finančný kapitál v celkovej sume 400 000,-Sk, ktorý získa vkladmi vlastníkov firmy (70000,- Sk) a trojročným úverom vo výške 150 000,- Sk s úrokom 9 % p.a. poskytnutým Tatrabankou a.s.
...

Kľúčové slová:

podnik

podnikanie

ciele podniku

trh

konkurencia

podnikateľský plán

marketing

riadenie podniku

financie

kapitál

organizačná štruktúra



Obsah:
  • 1.) PREHLÁSENIE -0-
    1. Prehľad základných informácií -2-
    2. Podnik -3-
    3. Ciele podniku -5-
    4. Trh -5-
    5. Konkurencia -7-
    6. Marketing -9-
    7. Organizácia a riadenie podniku -10-
    2.) PRÍLOHY A DODATKY -17-

Zdroje:
  • vzorový projket
  • prednášky
  • poznámky