Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 033   projektov
0 nových

FOUR TRADE s.r.o - Odlievanie do piesku ISO 9001

«»
Prípona
.doc
Typ
semestrálna práca
Stiahnuté
7 x
Veľkosť
1,9 MB
Jazyk
slovenský
ID projektu
29981
Posledná úprava
24.02.2010
Zobrazené
1 072 x
Autor:
vyprazanykac
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
1. Popis hodnotenej firmy
Firma FOUR TRADE, s.r.o. je súkromná firma, ktorá bola založená v roku 1997 a jej činnosť je zameraná na dodávky tlakových odliatkov zo zliatin hliníka a zinku vrátane ich mechanického opracovania, lakovania práškovými farbami a montáže do väčších celkov pre automobilový aj ľahký priemysel. Spoločným znakom týchto dielov sú vysoké požiadavky na rozmerovú presnosť a kvalitu spracovania pohľadových plôch, ktoré sú vo viacerých prípadoch súčasťou interiérov.
Organizácia pracuje na základe certifikovaného systému manažérstva kvality v oblasti zlievarenstva železných kovov a ich následnej úpravy, podľa požiadaviek normy EN ISO 9001.
Hlavnou filozofiou firmy je poskytovať komplexné služby od podielu na vývoji dielu, cez výrobu náradia, výrobu tlakových odliatkov až po ich zušľachtenie, lakovanie a montáž do pod zostáv.
Stratégiou firmy je dodávať stabilnú európsku kvalitu v krátkych dodacích lehotách za dobré ceny, pružná a aktívna reakcia na želania zákazníkov. Snahou je vybudovať dlhodobé korektné partnerské vzťahy.
Počet pracovníkov je približne 200 a má narastajúcu tendenciu. Výrobky sú exportované prevažne renomovaným svetovým firmám.
Väčšina zákaziek je z oblasti automobilového priemyslu a s výrobkami firmy DOR s.r.o. sa stretnete v automobiloch BMW, TOYOTA, PORSCHE, DAIMLER-CHRYSLER, AUDI, VW, SUZUKI.
Naši hlavní partneri sú SKF, MAGNA, HDO.

Kľúčové slová:

operatívny manažment

kapacitné normy