Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 033   projektov
0 nových

Úvodný referát na predmet Multimédiá - Predmet Multimédiá a moje názory a očakávania

«»
Prípona
.docx
Typ
referát
Stiahnuté
0 x
Veľkosť
9,0 MB
Jazyk
slovenský
ID projektu
48006
Posledná úprava
25.10.2021
Zobrazené
484 x
Autor:
alatutti
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
Tento predmet som si zvolila preto, lebo mám blízko k umeniu. Rada spievam a zároveň som veľa rokov fotila, ale len svoju rodinu. Chcela by som sa viac v tejto oblasti zdokonalit, naučiť sa fotiť krásne fotografie, spoznať rôzne možnosti úpravy atď. Taktiež by som sa chcela naučiť spracovávať video. Pretože keby som bývala v Bratislave, už by som dávno určite pracovala v televízií a natáčala tam filmy, alebo by som mala svoj vlastný fotoateliér.

Keďže som sa rozhodla pracovať z domu v oblasti IT, multimédiá budú do budúcnosti mojim koníčkom, prípadne zužitkujem informácie pri tvorbe krátkych reprezentačných a fotiek videí pre spoločnosti, prípadne pri správe rôznych ich sociálnych sietí atď.

Tento predmet bude určite veľmi zaujímavý. Bude sa venovať spracovaniu fotografie, videí a zvukov, prípadne titulkov. Nebude to určite ľahké, keďže nemám najnovšie technické prístroje a ani kamery, ale verím, že sa to bude dať zvládnuť aj s mobilom Redmi a notebookom Asus.

Moje očakávania od tohto predmetu sú veľmi veľké. Verím, že ma posunie do sveta multimédií a raz budem môcť byť profesionál na voľnej nohe, ktorý si bude plniť svoj sen a zároveň aj koníček. Budem môcť fotiť a natáčať svadby, zaznamenávať cirkevné slávnosti, koncerty a zdokumentovať dôležité míľniky pre našu spoločnosť na vysokej úrovni. Môj otec tiež rád fotil a zaznamenával rôzne stavby v našom meste. Ostalo mi pár fotoaparátov, tak možno sa ich naučím používať.
...

Kľúčové slová:

multimédiá

názor

vlastný názor

fotografia

video

fotenie

editovanie

kamera

fotoaparát

spev

nota

notový záznam

zborový spev



Obsah:
  • Obsah -3-
    Úvod -4-
    1. Prečo som si zvolila tento predmet -6-
    2. Čo si pod ním predstavujem -6-
    3. Čo od neho očakávam -6-
    4. Ako si predstavujem multimediálnu prednášku -7-
    Záver -8-
    PRÍLOHY -9-

Zdroje:
  • Vlastné myšlienky
  • Fotografie