Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 035   projektov
0 nových

Manžment výroby - profil podniku

«»
Prípona
.docx
Typ
projekt
Stiahnuté
8 x
Veľkosť
0,4 MB
Jazyk
slovenský
ID projektu
38844
Posledná úprava
29.11.2011
Zobrazené
1 245 x
Autor:
skokysk
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
Navrhnite a naprojektujte strojársky podnik. Podnik musí mať minimálne 50 zamestnancov. Navrhnite činnosť podniku a jeho chod.

Profil

Firma STROJMMONT a.s. je firmou, ktorá vznikla 12. marca 2011 zápisom do živnostenského registra a získaním živnostenského oprávnenia v nosnom predmete podnikania - kovoobrábanie. Sídlom spoločnosti je Šuňava. Firma je osobným podnikom jej zakladateľa – Petra Skokana a ostatných akcionárov, jej produkčná orientácia je zameraná prevažne na strojárenskú kovovýrobu, najmä na kovoobrábanie, kooperačnú výrobu komponentov, súčastí a montážnych celkov, predovšetkým technológiou trieskového obrábania a ďalších doplňujúcich technológií. Výrobu našich výrobkov vykonávajú odborne vyškolený pracovníci pod dohľadom vedúcich pracovníkov. Hlavným predmetom podnikania firmy je výroba špeciálnych strojov a zariadení v poľnohospodárstve. Zákazníkom ponúkame širokú paletu výrobkov pre poľnohospodárstvo či už živočíšnu výrobu alebo rastlinnú výrobu. Maloodberateľom respektíve jednotlivcom poskytujeme bezplatnú montáž našich výrobkov zakúpených priamo z našej firmy. Veľkoodberateľom ponúkame bezplatnú dopravu a záručný i pozáručný servis. Poskytujeme aj zľavy ktoré závisia od hodnoty minimálneho nákupu.

Spoločnosť má zavedený a certifikovaný integrovaný manažérsky systém podľa normy ISO 9001:2008 a ISO 14001:2004 kde sa manažment zaväzuje a požaduje dodržiavať podmienky cez schválenú politiku organizácie politika kvality a environmentálna politika...  

Kľúčové slová:

manažment

výroba

podnik

riadenie



Obsah:
  • 1. Základné údaje a profil podniku
    2. Naši zamestnanci
    3. Manipulačné výrobné procesy
    4. Racionalizácia montážnych prác
    5. Výrobné etapy
    6. Charakteristika výrobkov a služieb
    7. Marketing podniku
    8. Náklady a výnosy
    9. SWOT analýza
    10. Katalóg strojov