Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 035   projektov
0 nových

Výstavba a dosiahnutie vysokej úrovne poskytovania wellness služieb

«»
Prípona
.doc
Typ
ekonomický plán
Stiahnuté
8 x
Veľkosť
0,6 MB
Jazyk
slovenský
ID projektu
26548
Posledná úprava
07.10.2009
Zobrazené
2 609 x
Autor:
alienka
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
ZHRNUTIE

Stavebná spoločnosť Unistav Teplička, s.r.o. bola zaregistrovaná v r. 2004 na základe rozdelenia materskej spoločnosti DOMstav s.r.o., ktorá svoju činnosť vykonávala v rokoch 1994 - 2004. V septembri 2005 sa predmet činnosti tejto spoločnosti rozšíril o ubytovacie služby v ubytovacích zariadeniach s prevádzkovaním pohostinských činností v týchto zariadeniach , ktoré prevádzkuje Penzión***Anton. Podnik má dvoch vlastníkov Antona Obšivana a Evu Obšivanovú bytom v Tepličke nad Váhom pri Žiline, kde je aj sídlo spoločnosti.

Napriek veľkému ohlasu a silnému dopytu po službách typu fitness a relax, oblasť Tepličky nad Váhom zatiaľ nedisponuje žiadnym zariadením, ktoré by tieto služby známe i pod názvom wellness poskytovali. Preto sa Penzión***Anton rozhodol tento trhový výklenok zaplniť a vybudovať moderné relaxačné centrum. Jeho výhodou je dobré meno, nízke ceny a kvalitné služby, čo je základným predpokladom pre úspech projektu.

Penzión***Anton predkladá tento podnikateľský plán s cieľom získať investično - prevádzkový úver vo výške 1 200 000 Sk. Úver žiada na štyri roky pri úrokovej miere 6,2 % p.q...

Kľúčové slová:

podnikanie v malých a stredných podnikoch

hoteliersvo

podnikateľský plán

poskytovanie wellness služieb



Zdroje: