Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 033   projektov
0 nových

Správa o priebehu z odbornej praxe - Výroba cestovín

«»
Prípona
.doc
Typ
ekonomický plán
Stiahnuté
19 x
Veľkosť
1,2 MB
Jazyk
slovenský
ID projektu
26217
Posledná úprava
21.09.2009
Zobrazené
2 457 x
Autor:
judkaa
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
1. Charakteristika podniku

Spoločnosť ERCE, s. r. o vznikla v roku 1998. Hlavnou činnosťou firmy ERCE, s. r. o. je výroba cestovín, ako aj ručné a poloautomatické balenie cestovín.
Jedná sa o cestoviny - niťovky, kde nie je možné strojové balenie a cestoviny kocky, široké rezance, fliačky, mrvenička budú balené poloautomaticky.
Zámerom bolo vytvoriť 30 pracovných miest pre osoby so zdravotne postihnutých občanov a tak vytvoriť chránenú dielňu ( chránené pracovisko ).
Náplňou práce je ručné a poloautomatické balenie cestovín. Nakoľko táto činnosť na zručnosť a presnosť je náročná, ale na fyzickú záťaž zamestnanca nenáročná je predpoklad, že táto práca bude vyhovujúca pre zdravotne postihnutých občanov a ťažko zdravotne postihnutých občanov.

Kľúčové slová:

ciele podniku

charakteristika výrobnej činnosti

opis výrobkov

organizačná a riadiaca štruktúra podniku

majetok a kapitalove vybavenie podniku

hospodarsky vysledok podniku

swot analyza