Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 032   projektov
0 nových

Projekt založenia firmy - Eagle s.r.o.

«»
Prípona
.doc
Typ
ekonomický plán
Stiahnuté
5 x
Veľkosť
0,1 MB
Jazyk
slovenský
ID projektu
33391
Posledná úprava
18.05.2010
Zobrazené
1 090 x
Autor:
laguna6666
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
A1
Naša spoločnosť Eagle s.r.o. plánuje podnikať v oblasti zasielateľských služieb s pôsobením v rámci celého územia Slovenskej republiky. Po úspešnom etablovaní sa na domácom trhu by sme radi rozvili svoju technickú základňu aj v okolitých štátoch Európskej únie. Hlavným cieľom spoločnosti Eagle, s.r.o. je spestriť konkurenčné prostredie na Slovensku pomocou širokej škály prepravovaných produktov, lepšej kvality zákazníckych služieb a prostredníctvom spoľahlivej a promptnej dodávky požadovaného tovaru.

A2
Konkurenčné prostredie v odvetví zasielateľstva:

Dopravca, s.r.o. M&G, s.r.o. Eagle, s.r.o.
cena v Sk za 1km 27sk/km 24sk/km 25sk/km
medzinárodná doprava áno nie áno

V porovnaní s konkurenciou ponúkame cenovo výhodné riešenie pri uchovaní vysokého štandardu poskytovaných služieb a pri dodaní zásielok v rámci celej Európy garantujeme dodaciu lehotu do troch dní. Našimi hlavnými konkurentmi sú spoločnosť Dopravca, s.r.o., ktorá v porovnaní s Eagle, s.r.o. ponúka zasieľateľské služby za relatívne vyššiu cenu aj na Slovensku aj v zahraničí. Druhým konkurentom je cenovo výhodná spoločnosť M&G, s.r.o., ktorá však nerealizuje dopravu do zahraničia a nie je 100% spoľahlivá. V minulosti sa stali prípady, že staršie nákladné automobily tejto spoločnosti, neboli schopné doručiť tovar na požadované miesto na čas.

Medzi hlavné marketingové aktivity našej spoločnosti bude patriť nepriame oslovovanie potenciálnych zákazníkov pomocou bilboardov, internetovej reklamy na najviac navštevovaných slovenských stránkach a na stránkach s príslušnou tématikou. Radi by sme sa do povedomia ľudí dostali najmä prostredníctvom pozitívnych referencií na základe už zrealizovaných zásielok.

Kľúčové slová:

Zameranie podnikateľskej firmy a profil firmy

Analýza trhu a marketingové aktivity

Požiadavky na technické vybavenie

Zdroje krytia

Výpočet daní