Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 033   projektov
0 nových

Podnikateľský plán - Reštaurácia Hugo

«»
Prípona
.doc
Typ
ekonomický plán
Stiahnuté
11 x
Veľkosť
0,1 MB
Jazyk
slovenský
ID projektu
28167
Posledná úprava
30.11.2009
Zobrazené
2 081 x
Autor:
delfinik252
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
Zhrnutie

Podnik je založený na základe živnostenského oprávnenia. Nachádza sa na Zámockej ulici 19, v centre mesta. Vedie ju právnická osoba Júlia Baranová. Vlastnícke právo na budovu som získala dedením zo zákona. Kapitál na založenie pochádza z vlastných a cudzích zdrojov.
Cieľom podniku je spokojnosť zákazníkov a dosiahnutie zisku. Zamestnávam 13 pracovníkov, z toho 1 hl. čašníka, 3 čašníkov,1 hl. kuchára, 2 kuchárov, 2 pomocné sily, 2 barmanov, 1 prevádzkara a 1 upratovačku. Prevádzkar a upratovačka pracujú každý deň. Prevádzkar určuje týždenne smeny čašníkom, kuchárom, barmanom aj pomocným silám. Všetci, okrem prevádzkara sú odmeňovaní časovou mzdou. Prevádzkar je odmeňovaný zmluvnou. Podnik je zameraný na prípravu a podávanie slovenských i zahraničných jedál, pizz, nealkoholických, alkoholických a miešaných nápojov.
Spríjemnením posedenia je show našich barmanov, ktorá sa uskutočňuje raz za mesiac. Podnik je určený pre všetky vekové kategórie. Atmosféru spríjemňuje hudba a príjemné prostredie. Propagácia bude zabezpečená vo forme plagátov a reklamy v rádiu.

Kľúčové slová:

Podnikateľský plán

Reštaurácia