Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 033   projektov
0 nových

Kovové konštrukcie - vypracované zadanie

«»
Prípona
.rar
Typ
výpočet
Stiahnuté
9 x
Veľkosť
7,1 MB
Jazyk
slovenský
ID projektu
43537
Posledná úprava
07.02.2014
Zobrazené
1 332 x
Autor:
peppo
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
Kovy zadanie - priklady

Uvedené normy úplne mení skoršie zvyklosti v oblasti výroby kovových konštrukcií . Boli zavedené triedy prevedenie konštrukcií ( execution class ) EXC1 - EXC4 , ktoré sú stanovené pri návrhu vo vzťahu k triede následkov ( CC1 až CC3 ) , náväzných rizík spojených s implementáciou a uplatňovaním konštrukcií ( SC1 a SC2 ) a výrobné kategórie ( PC1 a PC2 ) .

STN EN 1090-1 stanovuje základné požiadavky na spracovanie systému riadenia výroby , na postupy posudzovania zhody , vykonávanie dohľadu , značenie výrobkov a mnohé ďalšie .

V normách STN EN 1090-2 a 3 sú špecifikované požiadavky na vykonávanie oceľových alebo hliníkových konštrukcií , aby sa zabezpečila primeraná úroveň mechanickej únosnosti a stability , použiteľnosti a trvanlivosti . Sú tu stanovené požiadavky na použité základné a prídavné materiály , spojovacie súčasti , delenie materiálu , na zváranie , ktoré musia byť vykonávané v súlade s STN EN ISO 3834 -1 až 4 , dozor nad zváraním podľa STN EN ISO 14731 , kvalifikáciu postupu zvárania a zváračského personálu , požiadavky , prípravu a zostavenie konštrukcií , systém kontroly výroby , požiadavky na povrchovú úpravu ,

Kľúčové slová:

Kovy zadanie

projekt

kovové konštrukcie

dimenzovanie konštrukcií



Obsah:
  • Kovy zadanie- priklady

Zdroje:
  • Kovové konštrukcie