Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 035   projektov
0 nových

Zastrešenie haly - výkres + detaily

«»
Prípona
.dwg
Typ
technický výkres
Stiahnuté
4 x
Veľkosť
0,3 MB
Jazyk
slovenský
ID projektu
43049
Posledná úprava
25.04.2016
Zobrazené
1 632 x
Autor:
peppo
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
Výkresy zastrešenia hal v cade- vazníky
závislosti od použitia, od stupňa izolácie, miestnych pomerov, požadovanej veľkosti a Vášho vkusu Vám ponúkame niekoľko typov, ktoré Vám s radosťou predstavíme na našom sklade .Typ Stong sa výborne hodí pre veľké rozpätia a vysoké steny stavby. Klasická konštrukcia je vhodná aj pri veľkom koncentrovanom zaťažení. Veľké snehové alebo veterné zaťaženie? Extrémne veľké rozpätie v kombinácii s veľkými výškami strán? Riešením je Strong.

Použitie budov Strongu je neobmedzené. Štíhle, dvojité U-profily prefektne zapadajú do seba. Sklon strechy 10° je nielen elegantný, ale aj funkčný. Veľkolepý interiér a atraktívny exteriér. Maximálne využitie priestoru aj v extrémnych podmienkach.

Aj tento špičkový model ponúka veľké množstvo variácií. Klasická konštrukcia strechy umožňuje pre Strongu veľké rozpätie. Každý komponent môže byť optimalizovaný a zmenený. Cieľom je dosiahnutie ideálnej konštrukcie za každých podmienok. Vystužená konštrukcia, ktorá je spevnená, tam kde je to potrebné a zároveň odľahčená. Efektívne použitie materiálu z hľadiska nákladov.

Moderná, všestranná a trvalo udržateľná budova. Dodanie za pevnú, vopred určenú cenu, všetko v súlade s miestnymi normami a pravidlami. Vysokokvalitné dokončovacie elementy garantujú najlepšiu kvalitu a dlhú životnosť.

Postavené pre budúcnosť.

Kľúčové slová:

haly

zastrešenie

výkres

halové objekty

technicky výkres

konštrukcie



Obsah:
  • Pôdorysy
    Rezy
    Detaily
    Vazníky
    Schémy vazníkov