Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 033   projektov
0 nových

Manažérske funkcie

«»
Prípona
.pdf
Typ
skriptá
Stiahnuté
7 x
Veľkosť
0,4 MB
Jazyk
slovenský
ID projektu
41340
Posledná úprava
12.01.2013
Zobrazené
1 270 x
Autor:
pali.borkas
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
ÚVOD
Zavádzanie moderného manažmentu do jednotlivých podnikov je v súčasnosti nevyhnutnosťou. Preto by sa aj na stredných školách, na ktorých sa vyučuje manažment, mal zmeniť obsah vzdelávania tohoto predmetu. Vo svete vzniklo veľa nových manažérskych teórii, ktoré hovoria o nových poznatkoch v tejto oblasti a odporúčajú rôzne vzdelávacie programy na prípravu dobrých manažérov.
Keďže veľa absolventov stredných odborných škôl bude v praxi pôsobiť na úrovni stredného manažmentu, je nevyhnutné, aby boli oboznámení s najnovšími trendmi manažmentu.

Táto metodická príručka ponúka učiteľom manažmentu učebný text, v ktorom sú zahrnuté nové poznatky, metodický návod na ich výučbu a niekoľko praktických príkladov a úloh na lepšie pochopenie a osvojenie si týchto poznatkov.
Metodickú príručku môžu využiť učitelia manažmentu na všetkých typoch stredných škôl: stredných odborných učilištiach, stredných priemyselných školách, obchodných akadémiách, hotelových akadémiách. 

Kľúčové slová:

manažérske rozhodovanie

manažérske plánovanie

manažérske organizovanie

funkcia kontroly

vedenie ľudí



Obsah:
  • Úvod 3Manažérske rozhodovanie 5Manažérske plánovanie 16Manažérske organizovanie 24Funkcia kontroly 32Vedenie ľudí 41Použitá literatúra 49