Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 035   projektov
0 nových

Marketingmix - Marketingový mix

«»
Prípona
.doc
Typ
seminárna práca
Stiahnuté
1 x
Veľkosť
0,1 MB
Jazyk
nemecký
ID projektu
14005
Posledná úprava
09.03.2022
Zobrazené
1 165 x
Autor:
-
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
Der Begriff Marketing ist nach dem ersten Weltkrieg in den USA entstanden und hat sich zum Ende den 50er Jahren auch in Europa durchgesetzt. Marketing ist eine Unternehmens-politik.

Elementar Kennwort des Marketing ist Orientierung auf die Abnehmer und die Befriedi-gung ihrer Bedürfnise. Auf welche Maaße die Firma kommt näher zu ihrem Kunde bestimmt ihre Anstellung an dem Markt und zukunftigen Anstieg oder Fall. Nächster wichtiger Ziel ist Erschaffung angemessenes Gewinnes, aus welchem nächster Wachstum der Firma oder Organisation finanziert. Marketing ist appliziert im Bereich des Unternehmen ebenfalls in der Organisation, die nicht unterschreitet den Gewinn.
...
Pojem marketing vznikol v USA po prvej svetovej vojne a v Európe sa udomácnil koncom 50. rokov 20. storočia. Marketing je firemná politika.

Základným kľúčovým slovom marketingu je orientácia na zákazníka a uspokojovanie jeho potrieb. To, ako sa spoločnosť približuje k svojim zákazníkom, určuje jej postavenie na trhu a budúci vzostup alebo pokles. Ďalším dôležitým cieľom je tvorba primeraného zisku, z ktorého sa financuje budúci rast firmy alebo organizácie. Marketing sa uplatňuje v oblasti firmy aj v organizácii, ktorá nezaostáva za ziskom.
...

Kľúčové slová:

marketingmix

marketingový mix

marketing

produkt

preis

cena

public relations

distribution

distribúcia

konkurencia

konkurrenz

Bedürfnisse

potreby

Markt

trh

obchod



Obsah:
  • Der Eingang
    Objekt des Marketing
    Marketing bilden diese Komponenten:
    Modell 4 P
    Modell 4 C
    Analyse des Marketingmix

Zdroje:
  • prednášky
  • skriptá
  • odborná literatúra