Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 033   projektov
0 nových

Fenomén sexu na internete

«»
Prípona
.doc
Typ
seminárna práca
Stiahnuté
0 x
Veľkosť
0,1 MB
Jazyk
slovenský
ID projektu
13469
Posledná úprava
18.12.2020
Zobrazené
1 057 x
Autor:
teyooo
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
Rozžiarená tvár, do noci žiariaca obrazovka, zrýchlený dych a pot na čele. Prst na myši, ruka v nohavičkách. Stiahnutý zvuk a žalúdok. Úzkosť z pristihnutia spiacou manželkou alebo dcérou vracajúcej sa z večernej diskotéky. Surfovanie po nete, kopec nahých tiel, oživené predstavy, všetko je na dosah. Takto nejako môže vyzerať sex prostredníctvom internetu. K dostatiu je úplné všetko, fotky, zoznamky, chaty, videa, zvuky, animácie, sex normálny i bizarný, praktiky možné i nemožné, každý si nájde, čo potrebuje. Stačí zadať kľúčové slovo a ponuky sa iba hrnú.
Kybersex, slangovo "cybering", je v širšom zmysle akákoľvek sexuálna aktivita, ktorý kyberpriestor ponúka, trebárs aj pozeranie pornografických obrázkov. V užšom slova zmysle sa označenie používa pre vzťah aspoň dvoch ľudí, ktorí sa prostredníctvom internetu kontaktujú s cieľom sexuálneho vzrušenia.
Môže sa jednať o prosté chatovanie, rozprávanie sa na sexuálnu tému, až po vzájomné napojení na špeciálne zariadenie umiestnené na tele a spojené cez internet s telom partnera. Týmto spôsobom môžete na svojho "ešte virtuálneho" partnera siahať a sami prijímať sprostredkované dotyky či vibrácie. V spojení s webovou kamerou je všetko dotiahnuté takmer k dokonalosti. Kamery dávajú možnosť overiť si skutočnú podobu partnera, jeho pohlavie i vek. Doby, kedy ste si chatovali s dlhonohou blondínou alias tlstým Hispáncom alebo si posielali láskyplné maily s nadržaným puberťákom, sú už za nami. Tieto formy vzrušenia, sexualitu skôr obohacujú. Majú 4 spoločné rysy: anonymitu, dostupnosť, inšpiráciu a interaktivitu.
...

Kľúčové slová:

internet

sex

kybersex

cybersex

cybering

cybersexualita

erotika

chat

chatovanie

uspokojenie

deviant

coolidgeov efekt

diskriminácia

azet

pokec

sex cez internet



Obsah:
  • Úvod
    Internet
    azer.sk
    Internetové fóra vs. dnešná populácia - www.pokec.sk
    Sex opäť ovládol slovenský internet

Zdroje:
  • Z publikácie Sexualita ženy, GRADA, 2007, 204 strán
  • Masmédiá, autor: ROMAN PRUŽINSKÝ, 16.03.2008 17:27