Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 033   projektov
0 nových

Výroba od A do Z alebo porovnanie dvoch podnikov z oblasti výroby cestovín

«»
Prípona
.pdf
Typ
semestrálna práca
Stiahnuté
6 x
Veľkosť
1,5 MB
Jazyk
slovenský
ID projektu
42367
Posledná úprava
25.08.2013
Zobrazené
1 358 x
Autor:
maria.matvijova
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
V tejto semestrálnej práci sme opisovali celú výrobu od A po Z v dvoch potravinárskych podnikoch. Konkrétne išlo o výrobu cestovín a porovnanie dvoch výrobných liniek, ako i celkového výrobného procesu. 

Na nasledujúcich stranách si predstavíme a porovnáme 2 výrobné podniky, ktoré sa zaoberajú výrobou cestovín, ich pracovný postup a strojové vybavenie.

Pre porovnanie vybraných dvoch výborných podnikov na výrobu cestovín KUK&FUK a QSC potrebujeme poznať nielen súčasný stav, ale aj ich históriu a vývoj výroby počas ich existencie.

V prvej kapitole je stručný popis postupu pri výrobe cestovín, ako aj celého výrobného procesu výroby cestovín vo všeobecnosti.

Kapitola druhá obsahuje údaje o spoločnosti KUK&FUK. Zahŕňa históriu tejto spoločnosti, popis výrobkov a opis strojov, strojového zariadenia ako aj celého výrobného procesu.

Tretia kapitola je o spoločnosti QSC a zahŕňa tie isté podkapitoly, ako kapitola druhá.
Záverom je celkové zhodnotenie strojového vybavenia spomínaných spoločností na výrobu cestovín.

Kľúčové slová:

strojové zariadenie

výrobný podnik

výrobný proces

porovnanie podnikov



Obsah:
  • Zoznam obrázkov 3
    Úvod 5
    1 Postup výroby cestovín 6
    1.1 Výrobný proces 6
    2 Spoločnosť KUK&FUK 8
    2.1 História 8
    2.2 Výrobky 8
    2.3 Postup výroby a strojové vybavenie 10
    3 Spoločnosť QSC 15
    3.1 História 15
    3.2 Výrobky 15
    3.3 Postup výroby a strojové vybavenie 17
    Záver 22
    Zoznam použitej literatúry 23

Zdroje: