Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 035   projektov
0 nových

Investičný projekt - HM AUTO ALARM

«»
Prípona
.doc
Typ
semestrálna práca
Stiahnuté
14 x
Veľkosť
0,5 MB
Jazyk
slovenský
ID projektu
31424
Posledná úprava
24.04.2010
Zobrazené
1 873 x
Autor:
ajajajuska
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
Strategickým zámerom investičného projektu je dokázanie účelnosti, hospodárnosti a realizovateľnosti. Očakávaným výsledkom je vysoký záujem zákazníkov. Úspešnosť firmy očakávame hlavne z dôvodu neustále sa rozrastajúceho automobilizmu a bohužiaľ, ale v náš prospech aj stále zvyšujúcemu sa počtu krádeží a zvyšujúcemu sa počtu poruchovosti automobilov.
Na realizáciu projektu sa využívajú vlastné aj cudzie zdroje v pomere 48 % : 52 %. Cudzie zdroje sú zabezpečené bankovým úverom v hodnote 117 000,- Sk s úrokom 8 %. Úver je zabezpečený ručením 3 osoby.
Spracovanie investičného projektu je určené na september 2008. V priebehu októbra a novembra 2008 sa uskutoční rekonštrukcia budovy, nákup technológií a ostatného zariadenia a zabezpečí sa reklama potrebná pre firmu. Na začiatku roka 2009 je naplánované otvorenie firmy.
Žiadny investičný projekt nie je bezrizikový , no po odhalení a analýze týchto rizík je možné ich eliminovať na čo najnižšiu mieru a poprípade časom aj úplne odstrániť.
Základným cieľom firmy je napredovať, poskytovať čo najlepšie a kvalitné služby, udržiavať a získavať si stále nových zákazníkov. Ďalej je to hlavne zvyšovanie zisku a udržanie stability a dobrého mena firmy. Tento investičný projekt je v súlade s cieľmi firmy a je vhodný na realizáciu.

Kľúčové slová:

investičný projekt

analýza trhu a konkurencie

analýza projektu