Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 033   projektov
0 nových

Informačné systémy - Flexis, s.r.o.

«»
Prípona
.docx
Typ
referát
Stiahnuté
1 x
Veľkosť
0,1 MB
Jazyk
slovenský
ID projektu
45865
Posledná úprava
12.05.2015
Zobrazené
901 x
Autor:
radovan.vrabel
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
1. Profil spoločnosti
Pätnásť rokov na trhu
Flex-IS je na slovenskom informatickom trhu od roku 1992. Ku koncovému zákazníkovi vystupuje samostatne od roku 1995. Teda viac ako 15 rokov bojuje o svoje "miesto na slnku" a zatiaľ úspešne.
Základ je v ľuďoch
Za toto obdobie sa sformoval tím profesionálov, schopných navrhnúť a implementovať riešenie presne podľa požiadaviek a potrieb zákazníka. Profesionálov lojálnych k svojej materskej firme a k svojim zákazníkom. Profesionálov pracujúcich pre zákazníkov a veriacich v ich úspech, lebo len úspešný zákazník je predpokladom rastu a úspechu IT firmy.
Skrátka my veríme Vám a Vy veríte nám a našim ľuďom, pretože oni sú tu pre Vás a Vašich ľudí. Pretože všetko je o ľuďoch a technológie sú len nástrojom.
Komplexnosť je našim krédom
Flex-IS sa orientuje na naozaj komplexné riešenia v oblasti informačných systémov a technológií. Od analýzy súčasného stavu, cez zber požiadaviek užívateľov, návrh riešenia, jeho implementáciu, dodávku technického a systémového vybavenia, popredajnú starostlivosť formou zmluvného servisného vzťahu, až po kompletný outsourcing informačných technológií - to je rozsah služieb a produktov, ktoré je Flex-IS schopný poskytnúť svojim zákazníkom.

Kľúčové slová:

informatika

systémy

server

informačný systém

kvalita

analýza

prevádzka



Obsah:
  • 1. Profil spoločnosti
    1.1 História
    2. Technológie
    2.1 Vlastnosti riešení
    3. Produkty a služby