Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 033   projektov
0 nových

Podnikateľský plán firmy CUKOLAND

«»
Prípona
.doc
Typ
projekt
Stiahnuté
28 x
Veľkosť
0,1 MB
Jazyk
slovenský
ID projektu
20112
Posledná úprava
04.03.2009
Zobrazené
5 125 x
Autor:
aurea111
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
Účelom, prečo chcem túto firmu založiť je priviesť na trh novinky- tradičné zákusky s vylepšenou recepturou. Mojím cieľom je získať v tejto oblasti dominantné postavenie a prestiž výrobkov a firmy.
Firmu chcem založiť ako fyzická osoba v snahe uľahčiť prácu iným a dosiahnuť zisk. K tomuto záveru som dospela na základe mojich vlastných skúsenosti. Dôvodom výberu právej formy,podnik jednotlivca som si vybrala kvôli jednoduchému začiatku podnikania, ktorý vyžaduje minimum právných formalít a prakticky malý kapitál. Do mojej firmy by som investovala 30% z vlastných úspor a zvyšných 70% by som dostala od banky.
Miestom podnikania je mesto Stropkov. Keďže bývam v centre mesta, cukráreň som sa rozhodla postaviť vedľa môjho domu. Nakoľko vidím dobrú perspektívu v tejto oblasti dúfam, že moje očakávania budú splnené. Budova je rozdelená na výrobňu a predajnú miestnosť.
Predajné priestory budú obsahovať predajnú prehľadnú vitrínu, chladničku, regály, reštauračné stoly a stoličky. Miestnosť je doplnená aj stenovými zrkadlami a dekoračnými maličkosťami (kvety, umelá fontána, ....).
Výrobné priestory sú rozdelené na tri časti – výrobná miestnosť, sklad potravín, miestnosť na hotové výrobky. Všetky miestnosti budú materiálne a technicky kompletne zabezpečené.

Kľúčové slová:

podnikateľský plán