Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 033   projektov
0 nových

Zadania v C++ (matica, graph, do-re-mi)

«»
Prípona
.zip
Typ
počítačové zadanie
Stiahnuté
0 x
Veľkosť
0,1 MB
Jazyk
slovenský
ID projektu
42174
Posledná úprava
02.06.2013
Zobrazené
948 x
Autor:
aneta
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
Zadania: matica, graph, doremi v C++, a iné veci.

Kľúčové slová:

C++

zadanie



Obsah:
  • DOREMI.CPP
    Tento program generuje hudbu, stupnicu do-re-mi.

    DOREMI2.CPP
    Tento program generuje hudbu, stupnicu do-re-mi-..pre oktavu c.4. Celu stupnicu pre generovanie hudby mozno najst na internete. Klucove slova mozu byt napr. "note frequency"

    DOREMI3.CPP
    Tento program generuje hudbu, stupnicu do-re-mi-..pre oktavu c.4. Celu stupnicu pre generovanie hudby mozno najst na internete. Klucove slova mozu byt napr. "note frequency". Program ukazuje aj moznosti textoveho rezimu, nastavenie okna (window), umiestnenie kurzora (gotoxy) alebo nastavenie farby textu.

    GRAPH.CPP
    Praca v grafickom rezime. Tento program inicializuje gaficky rezim a nakresli suradnicovu sustavu, x,y

    GRAPH2.CPP
    Praca v grafickom rezime. Tento program inicializuje gaficky rezim a nakresli suradnicovu sustavu, a potom zobrazi funkciu sin(x) na intervale <-pi,pi>.

    GRAPH3.CPP
    Praca v grafickom rezime. Tento program inicializuje gaficky rezim, nakresli suradnicovu sustavu, a potom zobrazi funkciu f(x) na intervale <-pi,pi>.

    MATICA.CPP
    Nasobenie matic - praca s cyklami, vnorene cykly. Vstup: celociselna matica A typu m x n, celociselna matica B typu n x m. Vystup: celociselna matica C = A x B, typu m x m.

    P1.CPP
    Prvy program, tento program napise jednoduchy text na obrazovku.

    P2.CPP
    Praca so suborom, zapis udajov do textoveho suboru, otvorenie suboru pre zapis, zapis udajov do suboru, zatvorenie suboru.

    P3.CPP
    Tento program nacita textovy subor "subor.txt" a zisti pocet riadkov suboru. Kazdy textovy subor obsahuje tzn. riadiace znaky : koniec riadku a koniec suboru.

    P4.CPP
    Tento program precita textovy subor "subor.txt" a napise jeho riadky na obrazovku, tzn. listovanie textoveho suboru na obrazovke .