Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 033   projektov
0 nových

Stavby a zariadenia v turizme - DISCO CLUB „ SILURUS“

«»
Prípona
.doc
Typ
seminárna práca
Stiahnuté
12 x
Veľkosť
0,1 MB
Jazyk
slovenský
ID projektu
13842
Posledná úprava
10.08.2021
Zobrazené
1 073 x
Autor:
-
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
Disco club sa bude nachádzať v meste Sobrance na ulici SNP, ktoré je v súkromnom vlastníctve mesta Sobrance, č. parcely 5130 d. Susediace parcely Q 5236/1, na ktorej sa nachádzajú Lesy SR š. p., na parcele č. Q 5238, na ktorej sídli súkromná spoločnosť Slovakia Trend s.r.o. a na parcele č. 5239/2 je Agroprogres a.s. V blízkosti sa nachádza tiež potok, ktorý oddeľuje obytnú časť od poľa.
Dopravné napojenie je dobré, k DC vedie štátna príjazdová cesta. Takisto je dobre vybavená technická infraštruktúra. Trafostanica sa nachádza v blízkosti Agroprogresu, odkiaľ sa bude čerpať v prípade aj rezerva. Vodovodné potrubia vedú cez susediacu parcelu, takže sa stačí len prípojkou pripojiť. To isté platí aj pre kanalizáciu a plynovod.
DC Silurus sa bude nachádzať na okraji mesta Sobrance. Bude to dvojpodlažný disco club s pôdorysom v tvare pravidelného päťuholníka s 5 barmi, preskleným poschodím, a suterénom - ,,backsage,, ktorý bude pod budovou, vodným pilierom uprostred v tvare sochy nahej ženy, klimatizáciou, videoprojekciou okolo všetkých stien a súčasťou bude taktiež presklený plafón s vodným filtrom znázorňujúcim názov disco clubu. Nesmieme zabudnúť aj na 4 WC, na každom poschodí po 2. Komunikáciu budú tvoriť dve sklenené schodiská, ktoré budú lemovať obvod stien asi 3 m. po vstupe z obidvoch strán. Dekoráciou (aj z bezpečnostných dôvodov) bude zábradlie na poschodí, ktoré oddeľuje poschodie od stredového vodného piliera vo výške 1, 6 m. Keďže sa v okolí 1kilometra nenachádzajú žiadne obytné domy, určite nebude disco club svojou povahou narúšať nočný kľud, pretože bude kvalitne izolovaný na prípustnú hranicu 35db. Okolo disco clubu bude veľké vydláždené parkovisko.
...

Kľúčové slová:

stavba

turizmus

cestovanie

disco

disco club

prieskum trhu

cieľový segment

infraštruktúra

prevádzka

popis stavby

príprava stavby

výstavba



Obsah:
  • 1. ZÁKLADNÉ IDENTIFIKAČNÉ ÚDAJE
    1.1.Identifikácia investora a prevádzkovateľa
    1.2.Názov a miesto stavby
    2. POPIS ŠIRŠÍCH VZŤAHOV
    3. ZDŌVODNENIE STAVBY A JEJ ROZSAHU
    3.1.Kapacita a cieľový segment
    3.2.Rozsah stavby
    3.3.Skladba objektov
    3.4.Popis prevádzky
    3.5.Zoznam miestností a plôch
    3.6. Zoznam zariadenia a vybavenia
    3.7.Aproximatívny výpočet nákladov
    4. NÁVRH POSTUPU PRÍPRAVY A VÝSTAVBY
    4.1.Časový harmonogram

Zdroje:
  • Vzorový príklad