Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 033   projektov
0 nových

Aktuálne otázky výživy v hoteliérstve a cestovnom ruchu

«»
Prípona
.doc
Typ
seminárna práca
Stiahnuté
2 x
Veľkosť
0,1 MB
Jazyk
slovenský
ID projektu
32743
Posledná úprava
20.05.2010
Zobrazené
1 028 x
Autor:
patty
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
Slovenská spoločnosť pre výživu už dlhodobo pôsobí v oblasti propagácie moderných trendov vo výžive s cieľom ozdraviť výživu v celom spotrebiteľskom spektre v súlade so zásadami racionálnej výživy.
Cestovný ruch a gastronómia spolu veľmi úzko súvisia. Slovensko je rozlohou malá krajina, ale bohato obdarená turistickými atraktivitami, ktoré ponúkajú turistom množstvo príležitostí stráviť tu zaujímavú dovolenku, tak v lete ako aj v zime. K celkovej spokojnosti návštevníkov prispievajú kvalitné služby v oblasti gastronómie a ubytovania na úrovni minimálne európskeho štandardu.
Nakoľko veľká časť gastronomických zariadení sa neprispôsobila novým stravovacím trendom rozhodla sa Slovenská spoločnosť pre výživu usporiadať konferenciu na tému:
Aktuálne otázky výživy v hotelierstve a cestovnom ruchu“ s cieľom existujúci stav zlepšiť.
Konferencia je určená malým a stredným podnikateľom, vedúcim hotelov a rekreačných zariadení z celého územia Slovenkej republiky. Podujatie financuje Ministerstvo obchodu a cestovného ruchu Slovenskej republiky. Odbornými garantmi sú odborníci v danej problematike.

Kľúčové slová:

kongres

služby

podujatie



Zdroje:
  • 1.Orieška, J. 2001. Kongresový cestovný ruch. Banská Bystrica.: Ekonomická fakulta UMB, 2001. ISBN 80-8055-516-8.
  • 2. Orieška, J. 2007. Učebné texty ku kurzu: Kongresové služby. Banská Bystrica: Občianske združenie, Ekonómia, 2007.
  • 3. Novacká, Ľ a i. 2000. Marketingový manažment kongresového cestovného ruchu. Bratislava.:KsaCR, OF, 2000. ISBN 80-967910-4-4