Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 033   projektov
0 nových

Osobnosť manažéra – jeho postavenie, formy prípravy, najdôležitejšie vzdelávacie témy pre manažérov a metódy orientované na prax

«»
Prípona
.doc
Typ
semestrálna práca
Stiahnuté
6 x
Veľkosť
0,1 MB
Jazyk
slovenský
ID projektu
28319
Posledná úprava
03.12.2009
Zobrazené
1 367 x
Autor:
ritoska
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
ÚVOD

Predkladám svoju seminárnu prácu na tému Osobnosť manažéra – jeho postavenie, formy prípravy, najdôležitejšie vzdelávacie témy pre manažérov a metódy orientované na prax.
Pre túto problematiku som sa rozhodla, pretože manažér tvorí hlavný článok organizácie a oboznámiť sa s jeho funkciami a rolami. Chcela som podať ucelený výklad týkajúci sa tejto problematiky. Zamerala som sa na objasnenie základných pojmov, ktoré sa manažéra týkajú.
Cieľom tejto práce bolo zostaviť stručný a nezaujatý pohľad na celú panorámu „osobnosti“ manažéra. Odpovedať napríklad na otázky: koho považovať za manažéra, čo je objektom manažérskeho povolania, aké sú druhy a roly manažérov. Tieto informácie by mohli každému nezainteresovanému priblížiť, kto to manažér je. Základné problémy, ktoré v tejto práci analyzujem sú usporiadané logicky od charakteristiky manažéra, až po manažérske schopnosti.

Kľúčové slová:

postavenie manazera

formy jeho prípravy

najdôležitejšie vzdelávacie témy