Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 033   projektov
0 nových

Marketing - semestrálna práca

«»
Prípona
.docx
Typ
semestrálna práca
Stiahnuté
2 x
Veľkosť
0,1 MB
Jazyk
slovenský
ID projektu
45939
Posledná úprava
15.06.2015
Zobrazené
1 177 x
Autor:
michaela.uhlarikova
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
1. Popis podniku

• Popis činností podniku

Spoločnosť Alofok je jedným z najvýznamnejších výrobcov nealkoholických nápojov v stredoeurópskom regióne. Pôsobí v krajinách Vyšehradskej štvorky (V4), teda na Slovensku, v Českej republike, v Poľsku a Maďarsku; exportuje aj do ďalších krajín.
Celkovo vo svojich piatich výrobných závodoch, ktoré má v Čechách (Krnov, Mnichovo Hradiště, Klatovy ), od roku 2002 na Slovensku (Rajecká Lesná) a od roku 2005 v Poľsku (Kutno), spolu s obchodným zastúpením v Maďarsku (Budapešť), zamestnáva viac ako 1000 ľudí. Výrobný závod v Poľsku je v súčasnosti vôbec najväčšou českou investíciou v tejto krajine. Výrobné kapacity v mestách Mnichovo Hradiště a Klatovy získala Alofok v novembri 2006, a to kúpou českej nápojárskej spoločnosti Klimo, s.r.o.
Do produktového portfólia spoločnosti patrí tradičný kolový nápoj s originálnou receptúrou Alofok, rad ovocných nápojov, sirupov a koncentrátov Jupó, detský nápoj Jupók, prírodná pramenitá voda Rajec, hroznový nápoj Top Topic, pravá americká RC Cola, ďalej značky Sonne, Chito, Snipp a Sentino.

Kľúčové slová:

marketing

základy marketingu

personálny plán

finančný plán

popis podniku

práca



Obsah:
  • 1. Popis podniku -3-
    2. Popis projektu. -4-
    3. Personálny plán -8-
    4. Marketingový plán -10-
    5. Finančný plán -15-