Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 035   projektov
0 nových

Program a ciele politickej strany-združenia (projekt vlastnej strany - liberálne orientovaná)

«»
Prípona
.doc
Typ
projekt
Stiahnuté
1 x
Veľkosť
0,1 MB
Jazyk
slovenský
ID projektu
41059
Posledná úprava
07.12.2012
Zobrazené
1 730 x
Autor:
uzivatel.uzivany
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
Úlohou projektu bolo vytvoriť program a zápisnicu liberálnej strany + vypracovať vlastné projekty a agendu ktorá by spĺňala normy dane legislatívou...

Milí voliči,
typické volebné programy väčšinou obsahujú ľuďom nič nehovoriace frázy, ktoré hovoria o nesplniteľných sľuboch, a preto sa naša politická strana Slobodný Krok Vpred rozhodla do volebného programu zaradiť iba zmeny, ktoré považujeme za reálne uskutočniteľné. Podľa nás, čestnosť a zodpovednosť nie je iba zárukou osobného šťastia, ale aj podmienkou fungovania spoločnosti. Naša strana nadovšetko vyzdvihuje osobnú slobodu jednotlivca v rámci pravidiel a takisto každému jedincovi poskytuje šancu na úspech.

Náš program predstavuje niekoľko postojov, ktoré by mohli nahradiť množstvo neprehľadných a absurdných pravidiel, ktoré (ne)fungujú v súčasnosti. Pre lepšiu prehľadnosť voličovi ponúkame len tie postoje, o ktorých si myslíme, že budú pre Vás voličov prínosom a zároveň dúfame, že pomôžu k tomu, aby sa Slovenská republika stala lepšou krajinou, či už z hľadiska vnútornej, alebo zahraničnej politiky. Preto zapracujeme na tom, aby naše Slovensko fungovalo efektívne a spravodlivo a aby občania neutekali zo Slovenska . Najväčšou slabinou Slovenskej republiky je vysoká byrokratizácia verejného sektora, ktorý podlieha vysokej miere korupcie. Práve preto je naším hlavným cieľom čo najviac podporovať demokraciu, garantovať spravodlivosť, odstraňovať korupciu a dosiahnuť rýchle a efektívne rozhodnutia v akejkoľvek otázke. Hlavnou výzvou pre nás, ostáva čo najviac zlepšovať a zvyšovať kvalitu života občanov, pretože nastal čas, aby tí, ktorí poctivo pracujú a znášajú reformy, mali istotu ocenenej práce, mali k dispozícii moderné zdravotníctvo a kvalitné vzdelanie a aby sa to stalo SAMOZREJMOSŤOU !

Naša ideológia je zameraná smerom k predaniu moci obyvateľom, pretože sme veľkými odporcami koncentrácie moci v rukách nezodpovedných organizácii a taktiež by sme chceli čo najviac minimalizovať zásahy štátu do súkromia občana.

V konečnom dôsledku všetko závisí od Vás, voličov, akú hlbokú dôveru nám prejavíte. Naše presadené návrhy budú závisieť na volebnom výsledku, ktorého tvorcom budeme Vy. Pozrite si preto náš volebný program a nezabudnite, prosím, voliť stranu Slobodný Krok Vpred...

Kľúčové slová:

politická strana

program politickej strany

úloha štátu v ekonomike

boj proti korupcii

registrované partnerstvá



Obsah:
  • Volebný program strany Slobodný Krok Vpred
    Úvod
    1. Zahraničná politika
    1. 1. Vzťah Slovenskej republiky k EÚ.
    1. 2. Problematika Číny a ľudských práv
    2. Vnútorná politika SR
    2.1.Problematika trestu smrti
    2. 1. Boj proti korupcii 3. Ekonomika
    3. 1. Úloha štátu v ekonomike
    3. 2. Dane a odvody
    4. Kultúrne a etické otázky
    4. 1. Registrované partnerstvá
    4. 2. Vzťah štátu a cirkvi
    4. 3. Kultúra
    4. 4. Výhrada vo svedomí
    4. 5. Poslanecká imunita
    4. 6. Migranti, azylanti
    5. Školstvo
    5. 1. Súkromné vs. Verejné financovanie VŠ
    5. 2. Kontrola vzdelávania
    6. Zdravotníctvo
    6. 1. Základný balík zdravotnej starostlivosti
    6. 2. Garancie a úloha štátu v zdravotníctve

Zdroje:
  • Niektoré zákonne formulácie su prevzaté z iných strán + liberálne postoje su koncipované jej tvorcami