Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 033   projektov
0 nových

Vzdelávanie zamestnancov Sociálnej poisťovne

«»
Prípona
.doc
Typ
seminárna práca
Stiahnuté
15 x
Veľkosť
0,1 MB
Jazyk
slovenský
ID projektu
10456
Posledná úprava
05.06.2019
Zobrazené
1 189 x
Autor:
-
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
Ak chceme obstáť v tvrdom konkurenčnom prostredí, musíme mať predovšetkým schopných manažérov a súčasne leadrov, ktorí budú mať prehľad o všetkom, čo sa na trhu deje. Naši zamestnanci sa hlavne učia priamo v praxi, ich rozvoj je v prípade nutnosti podporený ich vzdelávaním - ako v oblasti profesionálnych znalostí, tak školeniami zameranými na rozvoj manažérskej osobnosti.

Pre rozvoj našich budúcich manažérov sú okrem hlavného prístupu - učenie sa v praxi - "on the job training" pripravené odborné školenia nutné pre výkon práce. Na rozvoji Trainees sa tiež podielajú predstavitelia najvyššieho vedenia v roliach mentorov a koučov. Samozrejmosťou zostáva, že priamy nadriadený je každodenným koučom a zároveň radcom.

Pre zamestnancov Unileveru je určený špeciálny školiaci program, ktorého počiatočnou fázou prejde každý v prvom polroku od nástupu. Ide o jednotýždňové interné školenie Induction Programme. Toto školenie vám pomôže rýchlo sa zorientovať v našej spoločnosti. Skladá sa z prezentácií zo strany predstaviteĺov jednotlivých oddelení, ktoré nového zamestnanca zoznámia nielen s fungovaním spoločnosti ako celku, ale aj s činnosťou jednotlivých oddelení. Pre záujemcov je možnosť usporiadať návštevu výrobného závodu v Nelahozeves.

Kľúčové slová:

vzdelávanie zamestnancov

sociálna poisťovňa

vedenie ľudí

motivácia

komunikácia

organizácia práce

výkonnosť

profesijný rozvoj



Obsah:
  • Vzdelávanie zamestnancov
    Metódy vzdelávania
    Potreba neustáleho vzdelávania pracovníkov vyplýva z viacerých dôvodov
    Vzdelávanie zamestnancov Sociálnej poisťovne