Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 035   projektov
0 nových

Itinerár tuzemského autokarového poznávacieho zájazdu na trase: Bratislava - Budapešť - Viedeň

«»
Prípona
.doc
Typ
seminárna práca
Stiahnuté
19 x
Veľkosť
1,9 MB
Jazyk
slovenský
ID projektu
45860
Posledná úprava
10.04.2017
Zobrazené
2 658 x
Autor:
veronika.drabova
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
Dobrý deň, dovoľte mi, aby som Vás privítala v mene cestovnej kancelárie JANE travel. Volám sa XY a mojou úlohou je sprevádzať Vás počas tohto zaujímavého poznávacieho zájazdu po kultúrno-historických pamiatkach Bratislavy, Budapešti a Viedne. Rada by som vám predstavila aj našich 2 pánov šoférov: pána Havrilu a pána Bodnára, ktorý nás dopravia do všetkých našich vytýčených cieľov. Medzi materiálom, ktorý Vám rozdám sa nachádza aj vizitka s telefonickým kontaktom na mňa, ktorú môžete použiť v prípade akýchkoľvek otázok. Hygienické prestávky budeme mať každé 2 hodiny.
Čakajú nás 2 dni relatívneho cestovania a 3 dni spoznávania kultúrno-historických pamiatok. Pevne verím, že naša cesta bude príjemná, plná nových zážitkov, ktoré Vám pomôžu prekonať náročnú cestu i program a Váš zájazd sa stane pre Vás nezabudnuteľným v pozitívnom zmysle slova.
Dnešný prvý deň strávime cestovaním do Bratislavy, kde sa ubytujeme v hoteli AVION. V hoteli máme zabezpečenú polpenziu. Keďže budeme cestovať v popoludňajších hodinách, cestou do Bratislavy pôjdeme cez mestá, v ktorom z každých miest môžete obdivovať jeho krásy. Ďalší deň strávime poznávaním kultúrno-historických pamiatok Bratislavy, kde navštívime dominantu hlavného mesta - Bratislavský hrad. Na ďalší deň zavítame aj do neďalekého veľkomesta - do Budapešti, kde sa prejdeme po najslávnejšom Reťazovom moste, ktorý ako prvý spojil obidva brehy rieku Dunaj. Štvrtý deň budeme spoznávať kultúrno-historické pamiatky Viedne. Aj v tomto meste navštívime mnoho zaujímavých pamiatok, ako napr. Dóm sv. Štefana alebo Radnicu.
Dúfam, že sa Vám tento program páči a budete spokojní. Prajeme Vám príjemnú cestu.

Kľúčové slová:

Itinerár

poznávací zájazd

budapešť

Viedeň

Bratislava

sprievodca

sprievodcovská činnosť



Obsah:
  • Uvítací príhovor
    5-dňový kultúrno-poznávací zájazd Bratislava - Budapešť - Viedeň (3 dni, 2 noci)
    Program
    Harmonogram
    Itinerár
    Excerpčný lístok
    Charakteristika
    Bibliografia

Zdroje: