Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 033   projektov
0 nových

Informačno - komunikačné technológie 2

«»
Prípona
.doc
Typ
seminárna práca
Stiahnuté
0 x
Veľkosť
0,9 MB
Jazyk
slovenský
ID projektu
11582
Posledná úprava
06.12.2018
Zobrazené
1 385 x
Autor:
marekkey
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
Možno Vás nenapadlo , ako by mohol domáci počítač pobaviť Vaše malé deti . Jednou z najobľúbenejších detských hier je kreslenie . Vďaka detským kresliacim programom sa Váš počítač môže stať ich obľúbenou hračkou . Kreslenie na počítači prináša omnoho viac možnosti než obyčajné farbičky alebo ceruzka . Vaše deti sa čoskoro naučia kresliť na počítači rovnako dobre ako na papier . Svoje kresby si môžu uložiť i vytlačiť , a nenásilnou formou sa tak zoznámiť s funkciou počítača .
V súčasnej dobe existuje mnoho kresliacich programov , ktoré otvárajú dvere detskej fantázii pri použití počítača . Jedným z takýchto programov je kresliaci program Tux Paint .


Kresliaci program Tux Paint patrí iste medzi najlepší softvér pre deti . Ponúka mnoho zaujímavých kresliacich nástrojov , jednoduché ovládanie , a ak je spustený v celo obrázkovom režime , nemusíte mať obavy , že deti nechcene spustia iné programy . Tux Paint je grafický softvér pre deti od troch rokov . Má jednoduché a priehľadné ovládanie , každá akcia je sprevádzaná príslušným zvukom a v spodnej časti obrazovky všetko komentuje a divoko pritom gestikuluje legendárny tučniak Tux .

Kľúčové slová:

tux paint

kresliaci program

komunikačné technológie

grafický softvér

IKT



Obsah:
  • Úvod -2-
    INštalácia programu tux paint -3-
    Postup pri inštalácii -4-
    Nastavenie kresliaceho programu -6-
    Hlavné okno programu -7-
    Práca s programom tux paint -8-
    Záver -9-

Zdroje: