Podnikateľský plán - reštaurácia Čachovská koliba
Ekonomický plán18 s. / 1. roč. / doc
Reštaurácia Čachovská koliba sa nachádza v prekrásnom prostredí rekreačného a lyžiarskeho strediska Selce Čachovo, v tichej časti dedinky Selce, vzdialenej 6 km od Banskej Bystrice. Lyžiarske stredisko Selce Čachovo sa nachádza 3 km od centra dedinky Selce. Výhodou je veľmi dobrá dostupnosť. Reštaurácia sa nachádza priamo pri ceste. Pred reštauráciou majú zákazníci k dispozícii parkovisko.
V blízkosti reštaurácie sa nachádzajú lyžiarske vleky, bežecké trate, tenisové kurty, futbalové ihrisko, ...
|
|
0,5 |
369x |
|
Slovenská reštaurácia ZBOJNÍK - marketingový plán
Ekonomický plán20 s. / 1. roč. / doc
Pohostinské zariadenie sa bude nachádzať v priestoroch obytného domu v Trenčíne na Mierovom námestí s kapacitou 60 miest pri stole. Priestor bude rozdelený na zónu pre fajčiarov a zónu pre nefajčiarov, pretože chcem dosiahnuť spokojnosť zákazníka aj po tejto stránke. Budem podnikať na základe Živnostenského listu ako fyzická osoba. Zákazníci si budú môcť vybrať zo širokého sortimentu jedál a nápojov. Z názvu zariadenia je zrejmé, že daný sortiment jedál a nápojov bude úzko špecializovaný na slov...
|
|
0,1 |
121x |
|
Podnikateľský plán - talianská reštaurácia Corso ristorante
Ekonomický plán13 s. / 2. roč. / doc
1. Charakteristika podnikateľského zámeru
Po zohľadnení situácie na trhu v meste Lučenec sme sa rozhodli začať našu podnikateľskú činnosť v oblasti reštauračných služieb a to konkrétne v otvorení talianskej reštaurácie. Tento typ reštaurácie sme zvolili preto, lebo v našom meste nemá zatiaľ žiadnu konkurenciu. Našim záujmom je vytvoriť príjemné prostredie pri chutnom jedle, získať stálu klientelu a dosiahnuť dobré meno a úroveň medzi ostatnými reštauráciami.
Ako typ právnej formy sme sa ro...
|
|
0,3 |
166x |
|
Podnikateľský plán - Penzión s reštauráciou - Falcon**
Ekonomický plán45 s. / 3. roč. / doc
Plánovaný podnik cestovného ruchu, penzión s reštauráciou sa nachádza v okolí Štiavnických baní. Vznikol odkúpením a rekonštrukciou pôvodného penziónu s názvom Vestim, ktorý bol vo vlastníctve inej osoby. Jedným z prvých krokov hneď po odkúpení pozemku a budovy je rekonštrukcia interiéru a exteriéru. Rozloha pozemku je 970m2, do ktorého patrí aj záhrada a parkovisko.
|
|
0,6 |
182x |
|
Reštaurácia a penzión - podnikateľský plán
Ekonomický plán21 s. / 2. roč. / doc
Podnikateľský plán (bisniss plan) na penzión a reštauráciu, ktorá podnúka aj jazdecké možnosti. Obsah: zhrnutie, opis firmy, predmet podnikania, trh a konkurencia, marketing, výrobný proces, organizačná štruktúra, dopad na životné prostredie, finančný plán.
Názov firmy je: Ranč penzión a reštaurácia PERLA, s.r.o.
Spoločenská zmluva bola založená 02.09.2009 a podpísaná spoločníkmi. Firma bola zapísaná do Obchodného registra 1.10.2009.
V mojom podnikateľskom pláne sa Vám budem snažiť priblí...
|
|
0,3 |
82x |
|
Podnikateľský plán fiktívnej reštaurácie s ubytovaním - Stone
Semestrálna práca24 s. / - roč. / doc
V tejto seminárnej práci sa snažím priblížiť a popísať podnikateľský plán fiktívnej reštaurácie s ubytovaním - Stone. Práca obsahuje samotnú charakteristiku podniku, jeho ciele, finančnú prognózu, kalkuláciu a tiež marketingové informácie. Myslím si, že stravovacie služby tvoria nevyhnutnú súčasť života každého človeka a taktiež sú základnou zložkou cestovného ruchu. V rámci stravovacích služieb nie je dôležitá len kvalita podávaných jedál, ale aj ich vzhľad, čo spolu s príjemnou rodinnou atmos...
|
|
0,4 |
48x |
|
Podnikateľský plán - Reštaurácia
Ekonomický plán5 s. / 1. roč. / doc
Predmetom môjho podnikateľského zámeru je „reštaurácia so zdravým jedlom“. Uvedenú prácu som si vybrala preto, lebo v mojom okolí naozaj nepoznám reštauráciu, kde by sa dalo zdravo najesť. Zvyčajne pribúdajú skôr nezdravé fast foody a deti i dospelí si pochutnávajú na mastných a nezdravých jedlách. Chýbajú aj reštaurácie výlučne pre ľudí s poruchami trávenia, ktoré ponúkajú napríklad bezlepkové jedlá alebo jedlá pre alergikov. Bohužiaľ o takýchto reštauráciách som nepočula. Ja moc neobľubujem fa...
|
|
0,1 |
12x |
|
Podnikateľský plán - reštaurácia
Semestrálna práca10 s. / 4. roč. / docx
Ako zadanie praktickej časti maturitnej skúšky som si vylosoval tému podnikateľský plán so zameraním na reštauračné zariadenie Ázijská reštaurácia. V mojom podnikateľskom pláne sa Vám budem snažiť priblížiť a predstaviť reštauráciu, ktorej úlohou bude čo najviac uspokojiť svojich zákazníkov, priblížiť im ázijskú kultúru a samozrejme ponúknuť im širokú ponuku ázijských národných jedál a nápojov.Miesto pre vybudovanie mojej reštaurácie som si nevedel dlho vybrať, pretože v našom meste Žiar nad Hro...
|
|
0,1 |
13x |
|
Podnikateľský plán - Ázijská reštaurácia
Ekonomický plán3 s. / 2. roč. / doc
Ako zadanie praktickej časti maturitnej skúšky som si vylosoval tému podnikateľský plán so zameraním na reštauračné zariadenie Ázijská reštaurácia. V mojom podnikateľskom pláne sa Vám budem snažiť priblížiť a predstaviť reštauráciu, ktorej úlohou bude čo najviac uspokojiť svojich zákazníkov, priblížiť im ázijskú kultúru a samozrejme ponúknuť im širokú ponuku ázijských národných jedál a nápojov.
Miesto pre vybudovanie mojej reštaurácie som si nevedel dlho vybrať, pretože v našom meste Žiar nad ...
|
|
0,1 |
64x |
|
Talianská reštaurácia - Gusti Ristorante (podnikateľský plán, prezentácia a jedálny lístok)
Ekonomický plán52 s. / - roč. / zip
Vymyslený podnikateľský plán o Talianskej reštaurácie Gusti Ristorante + prezentácia + ako príloha vytvorený jedálny lístok na 8 strán. Analýza trhu zahŕňa: Dopyt, Cieľové skupiny, Analýza konkurencie, Silné a slabé stránky ponúkanej služby, Hrozby (vytvorená swot analýza + graf). Priestorový návrh ristorante (vlastnoručne vytvorený pôdorys prízemia a prvého poschodia).Podnikateľský plán (Word) 20 strán. Prezentácia (Power Point) 24 strán. Jedálny lístok (Word) 8 strán.
|
|
1,9 |
80x |
|
Business plán - reštaurácia u Veroniky
Ekonomický plán8 s. / 1. roč. / doc
V tejto seminárnej práci som si zobrala za úlohu spracovať podnikateľský zámer novo vznikajúcej reštaurácie „u Veroniky“ s.r.o.. Tento podnikateľský zámer je fiktívny, aj keď obsahuje niektoré údaje, ktoré zodpovedajú skutočnosti.
Rozhodnutie o podnikaní
Po úspešnom absolvovaní vysokej školy som sa rozhodla, že v ďalšom štúdiu pokračovať nebudem, ale nájdem si dobré zamestnanie a budem sa naplno venovať svojej profesionálnej kariére.
Vzhľadom k tomu, že sa mi nepodarilo nájsť si vhodné zam...
|
|
0,1 |
127x |
|
Podnikateľský plán - reštaurácia Paradise
Ekonomický plán22 s. / 1. roč. / doc
Morské oko nachádzajúce sa v chránenej oblasti Vihorlat je nádherným skvostom prírody a cieľom mnohých turistov, no nielen našich, ale aj zahraničných.
V okolí Morského oka sa však nenachádza žiaden podnik, ktorý by poskytoval služby stravovania a ubytovania týmto turistom. Z tohto dôvodu som sa rozhodla založiť tu reštauráciu PARADISE aj s ubytovaním.
Predstavou tohto podniku je, aby naše stravovacie a ubytovacie služby podľa prognóz napredovali do budúcnosti a aby rýchlo, kvalitne a serióz...
|
|
0,2 |
17x |
|
Podnikateľský plán - Penzión a reštaurácia Krásna Hôrka
Ekonomický plán11 s. / 1. roč. / doc
Prostredie reštaurácie tvorí jedna veľká miestnosť zariadená v štýle zodpovedajúceho prostrediu, to znamená dominantným materiálom zariadenia reštaurácie je drevo. Kapacita reštaurácie je 50 miest. Náš podnik ponúka široký sortiment jedál a nápojov v najvyššej kvalite od overených dodávateľov. V porovnaní s ostatnými reštauráciami budeme ponúkať jedlá a nápoje za veľmi lákavé a primerané ceny vyhovujúce väčšine našich zákazníkov....
|
|
0,1 |
21x |
|
Podnikateľský plán - Reštaurácia Hugo
Ekonomický plán8 s. / 1. roč. / doc
Zhrnutie
Podnik je založený na základe živnostenského oprávnenia. Nachádza sa na Zámockej ulici 19, v centre mesta. Vedie ju právnická osoba Júlia Baranová. Vlastnícke právo na budovu som získala dedením zo zákona. Kapitál na založenie pochádza z vlastných a cudzích zdrojov.
Cieľom podniku je spokojnosť zákazníkov a dosiahnutie zisku. Zamestnávam 13 pracovníkov, z toho 1 hl. čašníka, 3 čašníkov,1 hl. kuchára, 2 kuchárov, 2 pomocné sily, 2 barmanov, 1 prevádzkara a 1 upratovačku. Prevádzkar a...
|
|
0,1 |
11x |
|
Podnikatelský zámer - Reštaurácia
Projekt7 s. / 1. roč. / doc
1. Zhrnutie projektu
Mojím cielom je vytvoriť navštevovanú reštauráciu, ktorá okrem podávania jedál a
nápojov bude usporiadavať akcie súkromné a voľné napr.: svadby, zábavy, koncerty, narodeninové oslavy, ... a bude robiť rozvoz jedál v danom regióne - Senec okolie . V dedine Králová pri Senci zatial nie sú žiadné stravovacie podmienky. Mojími zákazníkmi by boli väčšinou obyvatelia z miestnej dediny a okolia a počas leta aj turisti, ktorí dedinou prechádzajú. Na uskutočnenie mojich cieľov ...
|
|
0,1 |
69x |
|