Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 033   projektov
0 nových

Podnikateľský plán - Reštaurácia

«»
Prípona
.doc
Typ
ekonomický plán
Stiahnuté
12 x
Veľkosť
0,1 MB
Jazyk
slovenský
ID projektu
47064
Posledná úprava
25.09.2017
Zobrazené
2 259 x
Autor:
monika.masnicakova
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
Predmetom môjho podnikateľského zámeru je „reštaurácia so zdravým jedlom“. Uvedenú prácu som si vybrala preto, lebo v mojom okolí naozaj nepoznám reštauráciu, kde by sa dalo zdravo najesť. Zvyčajne pribúdajú skôr nezdravé fast foody a deti i dospelí si pochutnávajú na mastných a nezdravých jedlách. Chýbajú aj reštaurácie výlučne pre ľudí s poruchami trávenia, ktoré ponúkajú napríklad bezlepkové jedlá alebo jedlá pre alergikov. Bohužiaľ o takýchto reštauráciách som nepočula. Ja moc neobľubujem fastfoody a preto by som chcela podnik, kde sa dá zdravšie najesť. Podľa mňa by mnohí ľudia uvítali vo svojom okolí podnik takéhoto typu, pretože variť zdravo je dosť náročné na prípravu ale aj na čas. V dnešnej dobe sú ľudia zaneprázdnení a preto sa chodia najesť do fastfoodov alebo pizzerií , kde ponúkajú iba nezdravé jedlo, takže nemajú na výber a takýto typ reštaurácie by bol dobrou voľbou pre nich.

Kľúčové slová:

reštaurácia

plán

rozbor trhu

distribúcia

organizačná štruktúra

financovanie

identifikované riziká



Obsah:
  • História zámeru:
    Podnikateľský zámer (v súlade s doporučenou osnovou):
    1. Popis zámeru(charakteristika)
    2. Charakteristika produktu, resp. služby, jej špecifických vlastností
    3. Rozbor trhu
    i. rozsah trhu
    ii. dopyt po produkte / službe
    iii. charakteristika spotrebiteľa
    iv. rozbor konkurencie
    4. Marketingový mix
    i. spôsob a uvedenie na trh
    ii. distribúcia, zabezpečenie odbytu
    iii. reklama, propagácia
    5. Organizačné a personálne zabezpečenie
    i. organizačná štruktúra spoločnosti
    ii. počet vytvorených miest
    iii. požiadavky na zamestnancov (kvalifikačné, odborné)
    6. Financovanie zámeru
    i. zdroje financovania, príjmy / výdavky
    7. Analýza slabých a silných stránok (identifikované riziká)