Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 032   projektov
0 nových

Priemyselné komunikačné systémy - EPA

«»
Prípona
.doc
Typ
referát
Stiahnuté
1 x
Veľkosť
0,1 MB
Jazyk
slovenský
ID projektu
25780
Posledná úprava
02.07.2009
Zobrazené
990 x
Autor:
myrayqa
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
Úvod

EPA real-time Ethernet je nový druh otvoreného real-time Ethernet štandardu, používaný v priemyselných prevádzkových prístrojoch.
EPA aplikuje mnoho premyslených IT technológii k priemyselným systémom riadenia, používa efektívne, stabilnú, štandardnú ethernetovú sieť a deterministickú komunikáciu plánovania stratégie TCP/UDP/IP protokolu a nastavenia nových štandardov pre prácu s prístrojmi v reálnom čase. Projekt je podporovaný "863" hi-tech výskumom a vývojom plánovaný čínskou vládou.

V tejto dobe je EPA systémový komunikačný štandard používaný v priemyselnom meraní a riadiacich systémoch ,ktoré sú navrhnuté: Zhejiang Universitou , Zhejiang Supcon spol . Atd.
Instrumentation Technology &Economy Institute of Machinery Industry schválila technickú prehliadku TC124/SC4,stáva sa prvou čínskou fieldbus štátnou normou s nezávislými inteligentnými vlastnosťami .Medzitým norma úspešne vstúpila do IEC Štandardu a je verejne publikovaná IEC Štandardom ako PAS , a taktiež zahrnuje real-time Ethernetové medzinárodné štandardy IEC61784- 2, ako aj štrnásty protokol real time ethernetovej komunikácie. Doposiaľ je to prvá svetom akceptovaná norma Čínskeho automatizačného priemyslu.


Kľúčové slová:

Interoperabilita

EPA

Bezpečnostná stratégia

dalamination

odvrstvenie