Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 033   projektov
0 nových

Podnikateľsky plán - Autosúčiastky

«»
Prípona
.zip
Typ
projekt
Stiahnuté
3 x
Veľkosť
1,1 MB
Jazyk
slovenský
ID projektu
47597
Posledná úprava
17.06.2019
Zobrazené
731 x
Autor:
andrii.svereniak
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
ZHRNUTIE

Predmetom môjho podnikateľského plánu je moja vlastná firma- Autosúčiastky Goodcar s.r.o. Jedná sa o spoločnosť s ručením obmedzením. Základné imanie pre spoločnosť s ručením obmedzením je 5000 €. Základné imanie môžu tvoriť peňažné aj nepeňažné vklady.
Zakladateľom a majiteľom som ja, Andrii Svereniak. V mojej firme bude pracovať ako manažér Dima Svereniak ktorí vyštudoval Dopravnú akadémiu v Trnave s maturitou ekonómia v doprave. Ako predavač bude pracovať Adam Parchomenko ktorí vyštudoval Strednú odbornú školu strojnícku s výučným listom automechanika v Piešťanoch a bude vykonávať rozvoz tovaru a autosúčiastok k zákazníkom.
Pre zákazníkov budem ponúkať predaj autosúčiastok náhradných dielov a príslušenstva na automobily všetkých značiek. špecializujeme sa na predaj náhradných dielov hlavne na automobily Škoda od roku výroby 1980. Pneumatiky, filtre, brzdové platničky, obloženia, výfukové systémy, chladiče, liatinové disky, oleje.., Predaj ložísk do osobných a nákladných automobilov Poradenskú činnosť v oblasti opravy a úpravy osobných automobilov., Predpokladané náklady na 1. rok sú približne 65 305 EUR, výnosy približne 70 000 EUR.
Pre založenie spoločnosti budem potrebovať 3000 EUR, pre rozvoj a právne fungovanie 5000 EUR. Dokopy 8000 EUR o ktoré žiadam investora. Pre investora ponúkam určité percento z výnosov firmy, na ktorom sa ešte dodatočne dohodneme. 

Kľúčové slová:

Podnikateľsky plán

Autosúčiastky

swot



Obsah:
  • ZHRNUTIE 2
    Charakteristika firmy 4
    Konkurencia 5
    Analýza a prognóza trhu 5
    Manažment firmy 6
    Tovar a služby 7
    Marketing 8
    Bude spočívať hlavne v 9
    VÝROBA 10
    Analýza SWOT 11
    FINANČNÍCTVO 12
    Smernice 13
    Logo 14
    Reklama 14