Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 033   projektov
0 nových

Metódy inžinierskej práce - Zadanie z MS WORD

«»
Prípona
.docx
Typ
počítačové zadanie
Stiahnuté
0 x
Veľkosť
0,1 MB
Jazyk
slovenský
ID projektu
40761
Posledná úprava
01.11.2012
Zobrazené
983 x
Autor:
maros.hesek
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
1. Vytvorte v ľavom menu vašej HTML stránky linky pre zadanie z MS-WORD (viď obrázok). Po kliknutí na linky sa dokumenty otvoria v novom okne. Na vypracovanie použite MS-WORD 2007 + znalosti HTML/UNIX.
V dokumente s názvom Zadanie-WORD.docx napíšte nižšie uvedenú tabuľku s textom a s príslušnými rovnicami, ktoré vytvoríte v MS-Equation. Nezabudnite zvýrazniť/dodržať orámovanie tabuľky a sfarbenie textu tak, ako to vidíte na obrázku nižšie.

2. Na serveri student.fiit.stuba.sk v adresári /tmp/MIP2011 nájdete súbor atomovy_zakon.doc. Vložte/načítajte aspoň 10 strán do dokumentu Zadanie-WORD.docx. Nezabudnite odstrániť všetky prebytočné značky tabulátora na konci niektorých riadkov. Vytvorte/zadefinujte 3 rôzne štýly odstavcov s nasledovnými názvami štýlov:
A1-vase priezvisko (príklad A1-Grellneth)
A2-vase priezvisko
A3-vase priezvisko

Nezabudnite v dokumente priradiť vlastné klávesové skratky k vytvoreným štýlom a každý štýl aplikujte v dokumente 3x. Pri prvom použití vlastných štýlov v dokumente napíšte pred každý aj jeho názov a klávesovú skratku, ktorú ste použili (viď. obrázok). Klávesové skratky uložte spolu s dokumentom!! 

Pre jednoduchosť kontroly.. nech Vami vytvorené štýly sú veľmi podobné mojím. Všimnite si rozdielnosť pozadia štýlov 2 a 3.

Kľúčové slová:

MS WORD

MIP