Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 035   projektov
0 nových

Nové trendy v logotvorbe - Preklad anglického článku z oblasti Corporate Identity (2007)

«»
Prípona
.doc
Typ
iné
Stiahnuté
1 x
Veľkosť
0,3 MB
Jazyk
slovenský
ID projektu
14271
Posledná úprava
24.08.2022
Zobrazené
744 x
Autor:
-
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
Tu v LogoLounge.Com sa stretávame s veľa logami , pri tom vidíme množstvo trendov: Niektoré sú umelecké, niektoré abstraktné, a iné kultúrne. Ako najväčšia internetová databáza log - cez 50,000 ku dnešnému dátumu - nemôžete si nevšimnúť evolúciu dizajnu - a jeho trendy.
Napríklad, sme videli omnoho viac troj - dimenzionálnych lôg ktorý sú navrhnuté aby boli v pohybe, než statických alebo plochých. Tieto návrhy kompletne otriasli základy CMYK a existujú len v bájnom svete RGB: Staré dizajnové pravidlá lôg už pre ne neplatia.
Ďalší vývoj : Dnes, je k mnohým trendom protitrend - a toto platí nielen pre oblast logo dizajnu. Verejnosť a jej chuti stali sa fragmentované naprieč spektrom. Spoločnosti ktoré potrebujú logá a designéri ktorý vytvárajú logá sú na toto prinútený adekvátne reagovať. Je stále zložitejšie prikloniť sa k jednému smeru alebo k druhému.
Je taktiež jasne vidieť , že logo dizajn stal sa verejnou zábavkou. Tak ako verejnosť stále viac a viac ovláda médiá viac zastav na Magiu toto, bloguj že, daj na YouTube -a vygoogli všetko ostatné - už sú ľudia nespokojný s tím,čo je pred nich jednoducho len posunuté ako hotová vec: Majú názory ktoré chcú vyjadriť.
Keď dnes veľká firma prezentuje svoju novú identitu, hned sa objavia stovky internetových stránok ktoré hlasno vyjadrujú svoje názory. Dokonca keď dedinský výbor verejne hlasuje o novom logu pre jeho dve policajné autá, občania bežia do ulíc s vejúcimi kópiami ich vlastných návrhov.
Nasleduje celá správa o trendoch v roku 2007 . Či už si všímame sociálne, abstraktné alebo estetické trendy, treba mať na pamäti, že žiaden z nich nie je v prázdnote alebo v jedinom momente v čase. Sú výsledky vývoja z mnoho trendov ktoré tu boli pred nimi a vyvíjajú sa aj v tomto momente.
...

Kľúčové slová:

logo

tieňovanie

logotvorba

CMYK

RGB

dizajn

design

geometria

reklama

marketing

identita

animácia

masmediálna komunikácia

tvorba loga



Obsah:
  • Úvod
    DNA
    Gumičky
    Žiara
    Ekologické námety
    Tieňovanie
    Pseudo kryptický
    Mestský vinyl
    Flóra
    Iné trendy s ktorými sa momentálne stretávame
    Introduction
    Dos Helix
    Rubber Bands
    Radiance
    Eco Smart
    Lit
    Pseudo Crest
    Urban Vinyl
    Flora
    Other trends that are here and emerging
    Zdroj

Zdroje: