Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 034   projektov
0 nových

Analýza poskytovania elektronických úverov a požičiek

«»
Prípona
.docx
Typ
analýza
Stiahnuté
3 x
Veľkosť
0,1 MB
Jazyk
slovenský
ID projektu
41955
Posledná úprava
17.04.2013
Zobrazené
466 x
Autor:
jakub.contomco
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
Úvod
Elektronické poskytovanie úverov a pôžičiek sa stáva jednou z najbežnejších a najvyužívanejších spôsobov ako spotrebitelia žiadajú o úvery. Elektronické bankovníctvo využíva čoraz viac klientov bánk. V mojom projekte porovnám elektronické poskytovanie úverov a pôžičiek jednotlivých bánk.

VÚB banka
VÚB banka poskytuje svojim zákazníkom novinku na trhu a to online „VÚBPÔŽIČKU“
Ak ako zákazník máte záujem o peniaze, ale nemáte čas navštíviť pobočku banky, tak potom VÚB banka pre Vás pripravila rýchle a pohodlné riešenie. Požiadajte o spotreb-ný úver online VÚBPÔŽIČKA na stránke www.vubpozicka.sk a všetky formality vybavte priamo z pohodlia vášho domova.
...

Mobilné platby
Ak máte iPhone alebo správny smartfón, nepotrebujete peňaženku. Za tovary a služby v ľubovoľnej hodnote platíte len priložením mobilu k terminálu. S iPhonom 4S/4 alebo iPhonom 3GS/3G platíte bezkontaktne prostredníctvom prídavného zariadenia iCarte a aplikácie Tatra banka pre mobilné platby. S vybranými smartfónmi podporujúcimi NFC technológiu môžete pohodlne platiť, ak požiadate o O2 NFC SIM kartu, stiahnete si apli-káciu O2 Karty v mobile a aktivujete si v Tatra banke službu Bezkontaktné mobilné platby...

Kľúčové slová:

elektro



Obsah:
  • Úvod
    VÚB banka
    Tatrabanka
    Mobilné platby
    Mobilné aplikácie v slovenských bankách
    Záver
    Použité zdroje