Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 034   projektov
0 nových

Podnikateľský plán - talianská reštaurácia Corso ristorante

«»
Prípona
.doc
Typ
ekonomický plán
Stiahnuté
166 x
Veľkosť
0,3 MB
Jazyk
slovenský
ID projektu
37097
Posledná úprava
12.04.2011
Zobrazené
8 511 x
Autor:
adriana381
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:

1. Charakteristika podnikateľského zámeru
Po zohľadnení situácie na trhu v meste Lučenec sme sa rozhodli začať našu podnikateľskú činnosť v oblasti reštauračných služieb a to konkrétne v otvorení talianskej reštaurácie. Tento typ reštaurácie sme zvolili preto, lebo v našom meste nemá zatiaľ žiadnu konkurenciu. Našim záujmom je vytvoriť príjemné prostredie pri chutnom jedle, získať stálu klientelu a dosiahnuť dobré meno a úroveň medzi ostatnými reštauráciami.

  Ako typ právnej formy sme sa rozhodli pre Spoločnosť s ručením obmedzeným. Po dlhších úvahách sme dospeli k záveru, že práve tento typ právnej formy nám najlepšie vyhovuje...  

Kľúčové slová:

podnikateľský plán

plán

zámer

talianská reštaurácia

ekonomika podniku

finančná prognóza

marketingové informácie



Obsah:
  • 1. Charakteristika podnikateľského zámeru
    2. Časový horizont podnikateľského zámeru
    3. Miesto realizácie zámeru a marketingové informácie
    3.1. Miesto realizácie podnikateľského zámeru
    3.2. Marketingové informácie (Cieľový trh, Cieľová stratégia firmy, Analýza trhu, Definovanie trhových segmentov,
    Analýza konkurencie)
    3.3 Marketingová stratégia (Výrobková stratégia, Cenová stratégia, Distribučná politika, Komunikačná politika)
    4. Špecifikácia elementárnych podnikových výrobných faktorov a štruktúry majetku podniku
    4.1 štruktúra elementárnych podnikových výrobných faktorov
    4.2 Štruktúra majetku podniku
    5. Opotrebovanie (odpisovanie majetku)
    6. Finančná prognóza projektu
    6.1 Finančná prognóza
    6.2 Potreba štartovacieho kapitálu
    7. Kritický objem výroby
    8. Záver a zhodnotenie výsledkov