Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 035   projektov
0 nových

Podnikateľský plán - čajovňa a relaxačné centrum Chill Out

«»
Prípona
.rar
Typ
ekonomický plán
Stiahnuté
72 x
Veľkosť
2,7 MB
Jazyk
slovenský
ID projektu
40637
Posledná úprava
11.10.2012
Zobrazené
3 327 x
Autor:
andrea.tothova
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
Spoločnosť Chill Out s. r. o. ktorú zakladáme spolu s Martinou Sujovou k 1. októbru 2011 sa bude zameriavať hlavne na relax a oddych v dnešnom uponáhľanom svete plnom stresu . Bude pre ľudí všetkých vekových kategórii ktorí chcú vyskúšať niečo nové.

Naša prevádzka by sa mala nachádzať v dvojpodlažnej budove na ulici SNP vo Veľkom Krtíši.
Z dôvodu nízkej konkurencie sa domnievame, že nás komplex by bol prínosom do nášho mesta a spestrením života nielen mladých ľudí. Keďže naše priestory by sa nachádzali na hlavnej ulici mesta mesačné nájomné bez energií rátame na cca 400 €. Vzhľadom k tomu, že ide o veľký priestor s rozlohou viac než 120 metrov štvorcových považujeme túto sumu za veľkú prednosť nášho projektu.
Našim cieľom je aby sa u nás ľudia cítili čo najlepšie a tomu sa budeme snažiť prispôsobiť aj prostredie. Každý návštevník u nás bude mať súkromie.

Našim zákazníkom bude predovšetkým mladý človek, no chceme osloviť všetky generácie. Tomu prispôsobíme rôzne zľavy na masáže dôchodcom alebo ZŤP. Naša podnikateľská myšlienka je založená na tom aby sa ľudia v dnešnej uponáhľanej dobe na chvíľu zastavili a vychutnali si relax pri masáži alebo so šálkou chutného exotického čaju. Naše priestory by mali byť zariadené v etno štýle a budú rozdelené do 3 základných skupín: masérsky salón, čajovňa – nefajčiarska časť a čajovňa – fajčiarska časť. Týmto rozdelením prilákame ešte viac zákazníkov ktorý to ocenia.
Našou najväčšou výhodou je nulová konkurencia z oblasti exotických čajov, káv a vodných fajok. Prilákame tým viac ľudí ktorý chcú vyskúšať niečo nové.
Plánované výsledky hospodárenia ktoré sú našim odhadom znázorňuje graf č. 1.

Kľúčové slová:

podnikateľský plán

obchodná akadémia

čajovňa

masérske centrum

chill out

wellness



Obsah:
  • Str. 3- 4 Zhrnutie
    Str. 5 Charakteristika podniku a manažment
    Str. 6 Opis podniku
    Str. 7 Organizačný plán a zamestnanci
    Str. 8-10 Marketing
    Str. 11 Zakladateľský rozpočet
    Str. 12 SWOT analýza
    Str. 13 Finančná projekcia

Zdroje:
  • Vlastný výskum + internet