Hľadaj Zobraz: Univerzity Kategórie Rozšírené vyhľadávanie

45 033   projektov
0 nových

Cestovná kancelária M&M Travel, s.r.o. - podnikateľský plán

«»
Prípona
.doc
Typ
ekonomický plán
Stiahnuté
82 x
Veľkosť
0,3 MB
Jazyk
slovenský
ID projektu
30187
Posledná úprava
10.03.2010
Zobrazené
4 265 x
Autor:
monicka377
Facebook icon Zdieľaj na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
Tento podnikateľský plán slúži pre banku ako podklad k žiadosti o úver. Budeme žiadať o úver vo výške 150 000 €, pričom cieľom je presvedčiť banku o životaschopnosti tohto plánu a o návratnosti investícií, ktoré budú do neho vložené.
M&M Travel je moderná cestovná kancelária, so zahraničnými pobočkami v Čechách a Maďarsku patrí k slovenskej špičke v poskytovaní kvalitných služieb cestovného ruchu na európskej úrovni. M&M Travel funguje na slovenskom trhu cestovného ruchu už desiatu sezónu. Dnes má firma už deväť vlastných pobočiek po celom Slovensku (Bratislava, Nitra, Levice, Komárno, Banská Bystrica, Žilina, Martin, Spišská Nová Ves, Košice). M&M Travel sa však postupom času rozšírila aj za hranice Slovenska. Pred piatimi rokmi sme vstúpili na český trh s pobočkou v Brne, o dva roky neskôr sme otvorili pobočku našej cestovnej kancelárie v Prahe a Budapešti.
Medzi hlavné destinácie, na ktoré sa naša cestovná kancelária zameriava patria najmä destinácie južnej a juhovýchodnej Európy ako Taliansko, Chorvátsko, Cyprus a Grécko. V ponuke M&M Travel však môžete nájsť aj destinácie s exotickejším nádychom ako sú napríklad Seychely, Maurícius, Male divy alebo Kuba.

Kľúčové slová:

Podnikateľký plán

business plan

cestovná kancelária

destinácie

konkurencia

marketing

SWOT

analýza